آوازه افتخار مخترع ۱۸ ساله ایرانی در گوش کشور‌های غربی پیچید

یکی از مخترعان جوان کشور موفق به طراحی برنامه‌ای شده است و کشور‌های غربی به دنبال جذب او هستند.

  سید علی محمدی دانشجوی ترم یک رشته کامپیوتر دانشگاه کاشان و متولد سال ۱۳۷۹ موفق به طراحی اولین زبان برنامه نویسی ایرانی شده است؛برنامه رایانه‌ای که رتبه اول جشنواره ایران ساخت را به خود اختصاص داد  و به واسطه همین برنامه کامپیوتری که طراحی کرده است بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی به دنبال جذب او هستند.

این مخترع جوان کشورمان با اشاره به برنامه‌ای که موفق به طراحی آن شده است اظهار کرد: موفق به طراحی و تولید اولین زبان برنامه نویسی ایرانی در کشور شده‌ام.

محمدی با اشاره به چگونگی کار کرد این برنامه بیان کرد: برای آنکه بتوانیم از سیستم‌های رایانه‌ای استفاده کنیم باید از یک دستور زبان برنامه نویسی بهره ببریم و این دستور زبان اصلی ترین زیربنای سیستم های رایانه‌ای است.

تجهیز زیربنای کامپیوترها به زبان برنامه نویسی فارسی

این مخترع کشورمان ادامه داد: نیاز به زبان برنامه نویسی اصلی‌ترین نیاز سیستم‌های کامپیوتری است و در گذشته سازمان ها و موسسات دولتی و بزرگ برای استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای و تجهیز زیربنایی این سیستم ها از زبان‌های برنامه نویسی خارجی استفاده می کردند و اکنون می توانند از زبان برنامه نویسی کاملا ایرانی بهره ببرند.

وی با بیان اینکه سالها کار کردیم تا بتوانیم اولین زیربنای برنامه نویسی کشور را طراحی کنیم گفت: این برنامه توانایی رقابت با نمونه‌های خارجی خود را دارد و نسبت به برنامه های خارجی قیمت آن بسیار کمتر است.

باشگاه جوانان

hotnewsسلامت7 سال پیش • dahio.com • 77



دیدگاهتان را بنویسید