کد خبر: 1602584/9

زمان: 13:25  
1398/01/16

بازدید: 1,963

کاروان تیم فوتبال استقلال برای برگزاری بازی با الهلال دقایقی پیش راهی قطر شد تا آبی‌ها با سه جلسه تمرین بتوانند خود را آماده این بازی حساس کنند.

به گزارش ورزش سه، بازیکنان تیم فوتبال استقلال یک روز بعد از تساوی برابر سایپا روز گذشته تمرین ریکاوری خود را برگزار کردند اما برای اینکه آبی‌ها بتوانند با شرایط مطلوب به بازی با الهلال برسند شفر تصمیم گرفت تیمش را زودتر به دوحه ببرد تا این تیم فرصت داشته باشد سه جلسه تمرینی در زمین های مناسب این شهر برگزار کند.

بازیکنان استقلال حدود دو ساعت دیگر به دوحه خواهند رسید و بعد از ظهر امروز یک جلسه تمرینی در این شهر برگزار می کنند و در دو روز آینده هم قرار است در زمین های مطلوب دوحه تمرینات خود را پیگیری کنند تا با شرایط ایده‌آل به استقبال بازی با الهلال بروند.

تیم فوتبال استقلال که از دو بازی اول خود در لیگ قهرمانان تنها یک امتیاز کسب کرده برای زنده نگهداشتن شانس صعود خود نیاز مبرم به پیروزی برابر الهلال در دور سوم مرحله گروهی این بازی ها خواهد داشت.

hotnewsورزش6 سال پیش • dahio.com • 68



دیدگاهتان را بنویسید