اگر تولید کنندگان بتوانند محصول باکیفیتی که قابل رقابت با محصولات خارجی است تولید کنند، می توان در عرصه راه اندازی خط تولید شوینده موفق شد و مشتری های زیادی را به صورت دائمی به خود جذب کرد.

برای راه اندازی خط تولید شوینده خانگی با کمترین سرمایه کلیک کنید.

خط تولید شوینده بدون مجوز

شاید تولید مواد شوینده بدون مجوز برای شما امکان پذیر باشد اما کار را برای شما سخت می کند، زیرا شما نمی توانید مخفیانه کار کنید و باید حتما برند سازی کنید و خودتان را به بقیه معرفی کنید. برای همین بهتر است که در ابتدای کار نسبت به گرفتن مجوز حتما اقدام کنید تا در زمان تولید مشکلی نداشته باشید و به راحتی خط تولید شوینده را پیش ببرید.

موارد مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید شوینده

  • فرمولاسیون و مفاهیم اولیه و تولید آن
  • تهیه مواد اولیه مناسب که در داخل کشور باشد
  • تهیه دستگاه ها و تجهیزات مناسب برای کامل کردن خط تولید، اتومات یا نیمه اتومات، بر اساس بودجه ای که تولید کننده دارد
  • گرفتن مجوزها و کنترل کیفیت مناسب مطابق با استاندارد ملی کشور

خط تولید شوینده مایع ظرفشویی

مایع ظرفشویی که مردم به طور عامیانه به اسم ریکا می شناسند، ماده شوینده ای است که برای شستن انواع ظروف و پاک کردن هر نوع کثیفی و آلودگی ها از ظرف استفاده می شود. این ماده کف زا است و برای از بین بردن انواع چربی ها و اضافات مواد غذایی از روی ظرف طراحی شده است. مواد شوینده برای ماشین های ظرفشویی بصورت کارتریج، ژل، مایعات، پک ها، پودر و قرص های مختلف تولید و به بازار عرضه می شود.

هر مایع شستشو دهنده ممکن است شامل سفید کننده، انواع آنزیم ها یا مواد شستشو باشد. قابل ذکر است که براش شستن ظروف در ماشین ظرفشویی از نوع دیگری از مواد شوینده استفاده می شود. بهتر است که بدانید از نظر علم شیمی مایع ظرفشویی از ترکیب مواد اصلی پاک کننده به عنوان سورفاکتاک و دیگر موادهای افزودنی برای افزایش کیفیت و بعضی خصوصیات مختلف مانند نرم کننده و عطر تشکیل شده است.

کاربرد دستگاه پرکن مایعات غلیظ

این دستگاه در صنایع غذایی برای پر کردن انواع مربا و مارمالاد، خامه، سس، شکلات، ماست، رب گوجه فرنگی و… در ظرف های پلاستیکی، شیشه ای، فلزی و… به کار برده می شود. دستگاه پرکن عسل نیز می تواند یکی از پرکاربردترین مایعات غلیظ به شمار رود. دستگاه پرکن مایعات غلیظ در صنعت های دیگری مانند صنعت شیمیایی، مایع ظرفشویی، انواع مایعات شوینده، پرکن روغن موتور، انواع شربت های دارویی و… مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین قیمت دستگاه پرکن مایعات خانگی از طریق شرکت رضا ماشین، مقرون به صرفه خواهد بود.

راه اندازی خط تولید شوینده خانگی                                                   

عملکرد دستگاه پرکن مایعات غلیظ

برای پرکردن مایعات با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ از شیوه پرکن سیلندر پیستونی استفاده می شود. در واقع می توان گفت که حجم سیلندر مبنای پر شدن ظروف است و حجم ظروف نشان دهنده این است که حجم سیلندر باید به چه میزانی باشد. حرکت مایعات غلیظ مانند عسل یا مربا به واسطه سیلندر موجود در دستگاه روان تر خواهد شد. برخی از پرکن مایعات غلیظ این امکان را دارند که برای حرکت روان و سریع تر مایع، مایع مورد نظر را قبل از پر شدن گرم کرد. بعد از پر شدن نوار نقاله انتقال ظروف های پر شده را به سمت دیگر دستگاه های بسته بندی مانند دستگاه لیبل زن، جت پرینتر یا تاریخ زن و… انجام خواهد شد.

مشخصات دستگاه پر کن مایعات غلیظ

  • دستگاه پرکن مایعات دارای نوار نقاله ۶ متری است و از سیستم سیلندر پیستون در این دستگاه استفاده می شود. بیشتر اجزایی که با مواد در تماس هستند از جنس سیلندر تمام استیل ۳۰۴ نگیر هستند
  • مخزن دستگاه پرکن دارای کنترلر سطح است
  • سیستم باز و بسته شدن نازل ها پنوماتیک است
  • تمامی جک های مورد استفاده در پرکن مایعات غلیظ از نوع ایرتک تایوان با کیفیت بسیار بالا است
  • در مدل نیمه اتوماتیک این دستگاه، به یک اپراتور نیاز است
  • در مدل اتوماتیک این دستگاه، به اپراتور نیازی نیست. در این مدل از نوار نقاله استفاده می شود
  • استفاده از چرخ برای دستگاه پرکن مایعات غلیظ، اگر مشتری درخواست کند قابل نصب است
  • در این دستگاه از نازل های کاملا آب بند استفاده می شود و در صورت نیاز و خواست مشتری می توان از سیستم چکه گیر در زیر نازل ها استفاده کرد
  • بدنه روکش و پیستون از جنس استیل است

انواع دستگاه تیوپ پرکن

راه اندازی خط تولید شوینده خانگی                                                   

در این بخش به انواع این دستگاه و توضیح کامل آن می پردازیم:

۱.دستی

۲.اتومات

۳.نیمه اتومات

۱: دستگاه تیوپ پرکن دستی

این دستگاه به عنوان یکی از دستگاه پرکن مایعات می تواند مایعات غلیظ مثل انواع کرم ها را درون تیوپ به صورت دستی با نظارت اپراتور پر کند. البته این دستگاه برای موارد دیگری هم می شود استفاده کرد مانند پر کردن عسل غلیظ، شیره، حتی مایعاتی که نیمه غلیظ هستند. نکته ای که وجود دارد این است که اگر شما به دنبال دستگاه تیوپ پرکن دستی هستید، به دنبال یک دستگاه دوخت تیوپ پدالی در کنار این دستگاه باید باشید. عمل دوخت و پرس تیوپ به صورت فشاری و پنوماتیک توسط پدال انجام می شود. این گونه بعد از اینکه تیوپ را پر کردید باید آن را زیر دستگاه دوخت قرار دهید تا از ته تیوپ دوخت شود و سپس برش انجام شود.

عملکرد دستگاه تیوپ پرکن دستی به صورت دستی و پنوماتیک توسط برق تک فاز انجام می شود. قیمت دستگاه تیوپ پرکن خانگی دستی نسبت به نیمه اتومات و تمام اتومات کمتر است.

۲:دستگاه تیوپ پرکن نیمه اتومات

درنمونه نیمه اتومات این دستگاه نیاز به اپراتور برای قرار دادن تیوپ روی دستگاه و برداشتن آن از دستگاه است. قیمت این دستگاه با نمونه دستی و تمام اتومات یک قیمت میانه است. همچنین سرعت آن نسبت به نمونه دستی بیشتر است و از نمونه تمام اتومات کمتر است. ظرفیت تولید این دستگاه در طی یک روز متوسط ۲۵ الی ۵۰ تیوپ در هر دقیقه است. تعداد نازل های این دستگاه متناسب با نیاز مشتری قابل سفارش است.

نمونه یک دستگاه نیمه اتومات دارای سیستم PLC و HMI لمسی جهت تنظیم و کنترل عملکرد دستگاه است. سیستم پرکن مایعات در این دستگاه از نوع سیلندر پیستونی است. برق مصرفی آن تک فاز است و به صورت پنوماتیک عمل می کند. دستگاه دارای قابلیت پرس و دوخت تیوپ از آخر بعد از پر شدن توسط محصول است.

نحوه عملکرد دستگاه تیوپ پرکن نیمه اتومات

ابتدا اپراتور تیوپ را از قسمت سرتیوپ یا قسمت شانه توسط در بسته می شود و روی قسمت قرار گیری تیوپ روی دستگاه قرار می دهد و مایع آن از انتهای تیوپ که کاملا باز است داخل تیوپ توسط نازل با عملکرد سیلندر و پیستون پرمی شود. سپس تیوپ پرشده به قسمت دوخت دستگاه رفته و آن را از انتها پرس و دوخت می کند. سیستم دوخت دستگاه حرارتی از نوع فک های داغ است و در آخر تیوب های آماده از دستگاه خارج می شود.

۳: دستگاه تیوپ پرکن تمام اتومات

عملکرد این دستگاه که به صورت تمام اتومات است کاملا بدون دخالت اپراتور بوده و برای صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارویی و… کاملا مناسب است و مطابق با استانداردهای سازمان غذا و داروست. در این نمونه تمام اتومات، قرار گرفتن دستگاه داخل قالب به صورت کاملا اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام می شود. محل قرارگیری تیوپ داخل قالب طبق نقطه رنگی انتهای تیوپ توسط چشمی دستگاه انجام می شود. پر کردن تیوپ توسط نازل و به اندازه مقدار مشخص توسط سنسور تشخیص نقطه رنگی نازل در دستگاه انجام می شود و دوخت بخش انتهایی تیوپ متناسب با نوع آن در چندین مرحله انجام می شود.

hotnewsخبر2 سال پیش • dahio.com • 5

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها