حسین نجفی، اولین نماینده وزنه برداری ایران در فیجی، اهل زنجان است و در ترکیب 10 نفره تیم ملی جوانان، دو زنجانی دیگر هم حضور دارند، یکی حسین سلطانی و دیگری امیر عزیزی. ضمن اینکه مهدی دویرانی و نیما نعمتی نفرات چهارم و پنجم زنجان در اردوی تیم ملی بودند که شانس حضور در ترکیب نهایی را از دست دادند.
و حالا این برای نخستین بار در تاریخ وزنه برداری ایران است که سی درصد از ترکیب تیم ملی را وزنه برداران زنجان تشکیل می دهند. اهمیت این موضوع زمانی دوچندان می شود که بدانیم دیار گنبد سلطانیه و مردان نمکی، تنها یک سالن وزنه برداری در شهزستان زنجان دارد و پشتوانه سازی در این شهر، با تلاش مربیان زحمتکش زنجان، با کمترین امکانات صورت می پذیرد.
از تهران و اصفهان با آن امکانات پر شمارشی که دارند حرف نمی زنیم. از خوزستان و خاک وزنه بردار خیزش هم حرف نمی زنیم، همینطور از گیلان و مازندران که سبقه طولانی در پرورش قهرمانان وزنه برداری دارند. از زنجان صحبت می کنیم، جایی که با وجود قدمت شصت ساله اش در وزنه برداری، تا همین سه سال پیش رنگ مدال بین المللی وزنه برداری را به خود ندیده بود، اما حالا با درخشش نفراتی چون حسین سلطانی و امیر عزیزی، هم مدال جوانان و نوجوانان جهان را دارد و هم مدال قهرمانی آسیا را.
باید قدردان این پشتوانه سازی ها بود و دست مریزاد گفت به علی نصرتی و دیگر مربیان زحماتش کش استان زنجان که با حقوق تقریبی ماهیانه صدوپنجاه هزار تومان، استعدادیابی و تربیت ورزشکاران شاخص را طی سالهای اخیر در اولویت قرار داده اند.
همینطور باید خسته نباشید گفت به سعید امیدی، رئیس هیات وزنه برداری زنجان. این عضو سابق شورای شهر زنجان، اگرچه خود وزنه بردار نبوده، اما مدیر لایقی است که از زمان حضورش در هیات وزنه برداری، مسیر را برای ارتقا جایگاه وزنه برداری استان زنجان هموار کرده است.
وزنه برداری برای داشتن فردایی روشن تر، نیازمند گنجینه های از این دست است. جایی که توان مدریتی، با شور و اشتیاق مربیگری تلفیق می شود و استعدادهای نابی را تحویل جامعه ورزش می دهد.
251 251
