به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از وب دا ، دکتر مجید شیرانی خاطر نشان کرد: پروژه احداث بیمارستان جدید ولی عصر «عج» از سال ۱۳۸۶ مکان یابی و کلنگ زنی شد.
وی تصریح کرد: عملیات احداث این پروژه در سال ۱۳۸۷ آغاز و در سال ۱۳۹۸ ساختمان آن از سوی مسکن و شهرسازی به دانشگاه تحویل گردید.
دکتر شیرانی گفت: این ساختمان در زمینی به مساحت ۳۹ هزار متر مربع با زیربنای ۱۷ هزار متر مربع احداث شده است.
وی افزود: در مجموع بیمارستان ولی عصر «عج» بروجن با ظرفیت ۲۳۹ تخت بیمارستانی، در ۶ طبقه احداث و هم اکنون آماده بهره برداری است.
به گفته وی، در مجموع حدود ۶۵۰ نیرو در سطوح مختلف خدمتی در این مرکز درمانی به مراجعین ارائه خدمت می نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه، اعتبار هزینه شده جهت ساخت ساختمان و سازه را حدود ۶۰ میلیارد تومان و هزینه خرید تجهیزات و لوازم پزشکی این مرکز را از خردادماه سال جاری حدود ۷۰میلیارد تومان اعلام کرد.
دکتر شیرانی با اشاره به وجود نقص های متعدد و هزینه بر در طول چندین بار اقدام متولیان امر برای تحویل ساختمان افزود: این حمایت و همراهی مسئولین پرتلاش و مردم فهیم و با فرهنگ شهرستان بود که با صبر و شکیبایی علی رغم صرف زمان طولانی منجر به رفع نواقص و تحویل ساختمانی با حداقل معایب گردید.
وی در ادامه با تاکید بر تسریع روند تجهیز بیمارستان، فرایند جابه جایی این مرکز درمانی را سخت و همچنان نیازمند حمایت مسئولین و همراهی مردم دانست.
وی با بیان اینکه، ابنیه بیمارستان ولی عصر «عج» بروجن در حال حاضر به هیچ عنوان در شان مردم با فرهنگ شهرستان بروجن نیست گفت: این امر موجب شد تا در کنار تلاش برای تاسیس ساختمانی مناسب، پیگیری ها برای تجهیز آن با پیشرفته ترین و جدیدترین تجهیزات تشخیصی و پزشکی انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از تامین یک دستگاه ماموگرافی پیشرفته به ارزش بیش از دو میلیارد تومان برای بیمارستان بروجن خبر داد.
دکتر شیرانی، دستگاه MRI و دستگاهای اسکوپی را از دیگر تجهیزات مورد نیاز شهرستان برشمرد و افزود: پیگیری ها برای تامین این دستگاه ها نیز در حال انجام است.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز اظهار داشت: دعوت نامه برای مقام عالی وزارت متبوع برای حضور در آئین افتتاحیه بیمارستان ۲۳۹ تخت خوابی بروجن ارسال شده است.
دکتر علی ضامن صالحی فرد: با اشاره به زمان بر بودن انتقال تمامی بخش ها و تجهیزات از بیمارستان کنونی به بیمارستان جدید گفت: بخش دیالیز تا زمان بهره برداری از بخش دیالیز جدید به کمک خیرین در مکان قبلی باقی می ماند.
وی تصریح کرد: با انتقال بخش دیالیز به مکان جدید، ۳ دستگاه جدید جایگزین خواهد شد.
به گفته وی، بخش روانپزشکی نیز از دیگر بخش هایی است که با تامین اعتبار لازم و فراهم شدن زیر ساختها در مراحل بعدی منتقل می شود.
۴۶