دومین جایزه ادبی «داستان جنوب» با هدف بازشناسی جایگاه ادبیات جنوب و نقش ارزنده نویسندگان جنوب، کمک به خلق آثاری علمی و پژوهشی، انعکاس فعالیت‌های ادبی و فرهنگی نویسندگان جوان و پیشکسوت حوزه داستان نویسی  با استقبال بسیار نویسندگان خوزستانی همراه بود. 

  این جایزه در دو بخش ادبیات داستانی شامل داستان کوتاه (موضوع آزاد) و بخش ویژه به دو زبان فارسی و عربی و نقد و پژوهش های ادبی برگزار شد. 

  موضوعات بخش ویژه ادبیات داستانی شامل داستان کوتاه با محتوای داستان جنوب، جنوب در داستان، فضاهای شهری و بومی جنوب، تاریخ و فرهنگ استان های جنوبی، باورها و فرهنگ های جنوب، دفاع مقدس، نقش جنوبی ها در مدرنیسم و … بوده است. 

  آرش آذر پناه داور جایزه ادبی داستان جنوب در این باره اظهار کرد: بیش از هزار داستان به دبیرخانه رسید که از میان این آثار ده اثر در بخش آزاد به مرحله نهایی راه یافت. 

  وی با بیان اینکه در کنار غلامرضا رضایی و شیوا مقانلو داوری اثار رسیده را عهده دار بودند، افزود: هیات داوران هیچ اثری را حائز رتبه برتر ندانست و انتخاب شدگان بدون رتبه بندی تنها شایسته تقدیر هستد. 

  آذرپناه خاطرنشان کرد: در بخش نقد و پژوهش؛ علی رضایی و صدیقه رضایی برای مقاله نقد جامعه شناختی اثار احمد محمود.محمد حیاتی مقاله جان و بینش داستان و حبیب باوی ساجد برای مقاله احمد محمود شایسته تقدیر شدند. 

  وی ادامه داد: در بخش داستان کوتاه؛ امین رواق زاده برای داستان بد مخ ها و سگ خورها، اسماعیل زرعی برای داستان جنگ افزارهای معیوب، مسعود ریاحی برای داستان لباسهایم تمام شدند و فاطمه مرادی برای داستان یکشنبه های برفی شایسته تقدیر هستند. 

  آذر پناه اظهار کرد: در بخش داستان کوتاه با موضوع آزاد نیز مریم منصوری برای داستان شکارگاه، عباس بابا علی برای دو داستان آدم برفی و مترسک، مهدی پویایی صفار برای داستان مصلح، نیلوفر انسان برای داستان نگهبان و سامان طلاجوران برای داستان کبریت بی خطر شایسته تقدیر شدند. 

  همچنی در این مراسم حسین طرفی عضو هیات داوران بخش عربی جایزه ادبی مکتب جنوب اظهار کرد: بیش از ۸۷ داستان در بخش داستان کوتاه و ترجمه به دبیرخانه ارسال شد و استقبال خوبی از سوی مخاطبان صورت گرفت اما هیات داوران هیچیک از آثار را شایسته رتبه برتر ندانست. 

وی اضافه کرد: براساس نظر هیات داوران در بخش داستان، سرور غزی و خدیجه باجی حائز رتبه دوم ، بلقیس ابراهیمی، سلوه لطیفی و سعیده لطیفی حائز رتبه سوم شدند همچنین در بخش ترجمه حنا مهتاب رتبه دوم و  زهرا لطیفی رتبه سوم را کسب کردند.

۴۶

منبع

hotnews • دسته‌بندی نشده • 6 سال پیش • dahio.com • 52



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها