به گزارش خبرآنلاین به نقل از وزارت کشور، «عبدالرضا رحمانی فضلی» در پایان بیستمین نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا که در سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف برگزار شد، افزود: در جلسه امروز موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد اما این تصمیمات، در صورت تصویب در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قابل اجرا است.

وزیر کشور مساله اجرای طرح ترافیک در کلانشهر تهران را یکی از مهمترین محورهای نشست امروز کمیته اجتماعی و انتظامی بیان کرد و اظهارداشت: در مورد طرح ترافیک، دو دیدگاه مطرح است. نظر اول این است که طرح ترافیک باید اجرا شود زیرا عدم اجرای آن، باعث افزایش ترافیک در مناطق مرکزی شهر، اختلال در تردد خودروها، افزایش آلودگی هوا، بالارفتن میزان سفرهای غیرضروری، ایجاد بی نظمی در سطح شهر و مشکلات دیگر می‌شود و این وضعیت و ازدحام جمعیت به نوبه خود می‌تواند موجب شیوع بیماری کرونا شود.

وی افزود: اما نظر دیگر این است که اگر ما طرح ترافیک را اجرا کنیم، به خاطر اینکه وسایل شخصی نمی‌توانند به مناطق مرکزی شهر بروند، این وضعیت نهایتاً موجب تراکم جمعیت در اتوبوس‌ها و متروها خواهد شد که زمینه شیوع بیماری را فراهم می‌کند. به همین دلیل، قرار شد شهردار محترم پیشنهادات و دستور العمل هایی را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه کنند که بتوانیم هم تراکم جمعیت را در داخل مترو و اتوبوس‌ها به حداقل برسانیم و هم طرح ترافیک را اجرایی کنیم.

رحمانی فضلی، یکی دیگر از موضوعات مورد بررسی در نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا را تقاضای اتاق اصناف برای افزایش میزان ساعت کار پاساژها و مراکز تجاری با توجه به طولانی شدن روزها بیان کرد و گفت: جمع بندی ما این است که با رعایت کامل پروتکل‌ها و قبول مسئولیت از سوی خود صاحبان پاساژها و مغازه‌ها و اصناف و نظارت وزارت بهداشت بتوانیم ساعاتی را به ساعت کار پاساژها اضافه کنیم که در نشست ستاد ملی در این زمینه تصمیم گیری نهایی خواهد شد.

روند بازگشایی مساجد از دیگر مسائلی بود که وزیر کشور به آن اشاره کرد.

وی اظهارداشت: مقرر شد مساجد بعد از تصویب در ستاد ملی فقط برای امر نماز جماعت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی شود.

وزیر کشور همچنین به پیشنهاد «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در خصوص فعالیت آژانس‌ها و تورهای مسافرتی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه کارشناسان این حوزه به خاطر تراکم دستورات به جلسه کمیته اجتماعی و انتظامی دعوت نشده بودند، قرار شد در نشست بعدی با حضور مسئولان ذی ربط حوزه، این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

رحمانی فضلی با اشاره به موضوع اجرای طرح سالم سازی دریا اظهارداشت: با توجه به حجم مسافرت‌ها در ایام تابستان به استان‌های شمالی کشور برای استفاده از دریا، قرار شد از فردا اجرای طرح سالم سازی دریا را اعلام کنیم. پروتکل‌های این موضوع باید از سوی وزارت بهداشت تهیه شود و با اجرای کامل آن، فرصت استفاده از دریا را برای مردم فراهم سازیم.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید بتوانیم با کرونا همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم، تصریح کرد: باید زندگی جاری باشد و فعالیت‌ها در جامعه انجام شود.

وی گفت: این کار باید با توجه و رعایت کامل پروتکل‌ها و اصول بهداشتی از سوی مردم عزیزمان، مسئولین و همه کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، انجام شود و نظارت دقیقی بر آن صورت گیرد.

رحمانی فضلی افزود: دو امر «نظارت دقیق بر اجرای پروتکل‌ها و ضمانت‌های لازم برای این اجرا» و از طرف دیگر، «اطلاع رسانی و آموزش کافی به مردم از طریق رسانه‌ها به ویژه از سوی رسانه ملی» باید در سرلوحه همه اقدامات مربوط به مدیریت بیماری کرونا در کشور قرار داشته باشد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: همه اقداماتی که اکنون در زمینه بازگشایی فعالیت‌ها در جامعه انجام می‌شود مشروط به دو امر رعایت دقیق پروتکل‌ها و اطلاع رسانی و آموزش درست مردم صورت می‌گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد صدا وسیما و دیگر رسانه‌ها نسبت به تحقق این موضوع اهتمام بورزند تا بتوانیم زندگی را برای مردم در شرایط سهل فراهم کنیم.

وزیر کشور یادآور شد: یکی از پیشنهادات در جلسه امروز کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا، پیشنهاد اقامه نماز جمعه در تعداد دیگری از شهرهای سفید و زرد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بود که قرار شد در جلسه بعدی با کار کارشناسی مسئولان وزارت بهداشت و متولیان امر نمازجمعه، در مورد این موضوع هم تصمیم گیری شود.

27215

hotnewsخبر4 سال پیش • dahio.com • 4

برچسب‌ها

, ,



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها