به گزارش خبرآنلاین، امید حاجتی از اختصاص بودجه از محل منابع نقدی سازمان هدفمند سازی یارانه ها به برخی از دستگاه ها خبر داد و گفت: این نهاد به منظور پوشش هر چه بهتر بیمه تکمیلی  درمان ایثارگران مبلغ 300 میلیارد تومان را به این دستگاه اختصاص داد. همچنین مبلغ 313 میلیارد و 400 میلیون تومان به وزارت نیرو برای خرید دستگاه های تصفیه آب و همچنین سیستم‌های آب شیرین کن و نیز تامین خرید برق در مناطق محروم جنوب کشور اختصاص داده شد.

وی تاکید کرد: ضمن تامین بموقع آب آشامیدنی منطق مورد نظربا اختصاص اعتبارات فوق برق مورد نیاز مناطق محروم که به واسطه افزایش مصرف در فصول گرم سال ممکن است  دچار مشکل شوند نیز تامین می شود.

حاجتی بیان کرد: این سازمان برای بهبود شرایط معلولان مبلغ 280 میلیارد تومان منابع به سازمان بهزیستی تخصیص داد. همچنین برای خرید تضمینی چای به چایکاران شمال کشور نیز به وزارت جهاد کشاورزی 100 میلیارد تومان تخصیص داده شد. در وهله آخر مبلغ 100 میلیارد تومان برای ساخت مسکن محرومان پرداخت شد.

نام نهادمبلغ واریزی
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی100 میلیارد تومان 
بنیاد شهید و امور ایثارگران300 میلیارد تومان
سازمان بهزیستی280 میلیارد تومان
وزارت نیرو313 میلیارد و 400 میلیون تومان
وزارت جهاد کشاورزی 100 میلیارد تومان

223224

hotnewsخبر4 سال پیش • dahio.com • 15

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید