- اکنون که شرایط کشور تا حد زیادی آرام و حقیقت پشتپرده اغتشاشات که چیزی جز تجزیه کشور و پروژه سوریهسازی ایران نبود، برای اکثریت مردم آشکار شده است، بهتر میتوان شرایطی که در پسا اغتشاشات با آن روبهرو هستیم را بررسی کرد.
- قریب ۹۰ روز از اغتشاشاتی که در کشور به بهانه درگذشت مهسا امینی آغاز شد و دامنه آن به ناامنی در برخی شهرهای کشور و فعال شدن گروهکها منجر شد، میگذرد و اکنون که شرایط کشور تا حد زیادی آرام و حقیقت پشتپرده اغتشاشات که چیزی جز تجزیه کشور و پروژه سوریهسازی ایران نبود، برای اکثریت مردم آشکار شده است، بهتر میتوان شرایطی که در پسا اغتشاشات با آن روبهرو هستیم را بررسی کرد.
- در ۹۰ روز گذشته علاوه بر فشارها و تحریمهای خارجی و مسکوت ماندن پرونده رفع تحریمها، فراخوانهای کور تشویق به اعتصابات برای فلج کردن اقتصاد کشور را نیز شاهد بودیم که بدون شک در ایجاد رکود در بازار نقش داشتند؛ همچنین افزایش نرخ ارز و کالاها ناشی از شرایط روانی ایجاد شده در ایام آشوبهاست که فضا را کاملاً مستعد برای آسیبهایی مانند خروج ارز و سرمایه از کشور میکند.
- اگرچه دولت در ایام بعد از اغتشاشات باید برای ایجاد ثبات و مدیریت مسئله ارز تلاش کند اما خسارتی که از ناحیه اغتشاشگران و دستهای پشت پرده آن در داخل و خارج به پیکره اقتصاد ایران وارد شد، ممکن است تا مدتها آثار نامطلوبی به دنبال داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۲۰