استان سمنان محمد راستین ضمن تبریک سالروز انقلاب اسلامی از افتتاح بند آبخیز حوزه آبگرم با حضور فرماندار محترم و مدیران دستگاه های اجرایی خبر داد.
وی ادامه داد: این عملیات آبخیزداری با اعتباری بالغ بر ۲۰۷۵۰ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی و در غالب دو زیر پروژه سنگ و ملات با حجم ۴۹۱۵ متر مکعب و گابیون با حجمی بالغ بر بر ۷۶۴ متر مکعب  اجرا شده است.
راستین ضمن اشاره به کنترل سیلاب و تغذیه سفره های زیرزمینی ، در ادامه تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های بارز این عملیات پیشگیری مهار سیل، بهره‌برداری از سیلاب، تغذیه آبخوان‌ها و مقابله با پیامدهای خشک‌سالی است.
راستین با بیان اینکه عملیات‌های مذکور به دلیل ایجاد آرامش آب، جلوگیری از رسوب و فرسایش و هرگونه شدت خسارت است خاطرنشان کرد: خسارات در صورت کنترل نشدن می‌تواند به حوزه‌های کشاورزی، باغی، شهری، زیرساخت‌های آب و برق و گاز و سایر موارد این چنینی وارد شود.

48

hotnewsخبر5 سال پیش • dahio.com • 32

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید