امید عالیشاه و سیامک نعمتی که پیش از دیدار مقابل ذوب آهن با توجه به درگیری از لیست بازی کنار گذاشته شدند و فرصت حضور در اصفهان و پیروزی این تیم را از دست دادند، همچنان اجازه حضور در تمرین را ندارند و باید منتظر تصمیم باشگاه و کالدرون باشند.
گابریل کالدرون روز گذشته و بعد از دیدار مقابل ذوب آهن در نشست خبری خود در واکنش به این اتفاق اعلام کرده بود مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت و این دو در تمرین امروز حضور خواهند یافت اما سرخپوشان در شرایطی تمرین ریکاوری و دیدار تدارکاتی خود را امروز پشت سر گذاشتند که خبری از عالیشاه و نعمتی نبود.
طی فصل جاری در چند مقطع اردوی تمرینی و رختکن این تیم دچار اختلاف و چالش شده بود که اکنون به نظر میرسد گابریل کالدرون با توجه به روند موفقی که پشت سر میگذارد، به راحتی به دنبال اجرای دیسیپلین خود در رختکن و در برخورد با بازیکنان بی انضباط است.
255 43
Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/dahio.com/htdocs/wp-content/themes/dahio/vendor/illuminate/support/helpers.php on line 564