محمد علیخانی (رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران)  درباره ایمنی خط ۶ و ۷ متروی تهران گفت: بسیاری از مشکلات این خطوط رفع شده است ولی در مورد هواکش‌های میان تونلی همچنان نقص وجود دارد. البته مسئولیت تایید فنی و ایمنی خطوط مترو با مشاور طرح و مسئولین مربوطه است و شورا دخالتی در مسایل فنی ندارد و تذکرات فقط از جنبه نظارتی صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اشکالات باقیمانده این دو خط گفت: از نظر بنده نبود هواکش‌های میان تونلی نقص مهمی است چون در صورت بروز آتش سوزی احتمال خفگی مردم وجود دارد اما مدیریت مترو و مسئولین شهری معتقدند چون در این خطوط افتتاح شده فعلا فاصله حرکت قطارها زیاد است‌، قطارها به هم نمی‌خورند و در نتیجه آتش‌سوزی رخ نمی‌دهد. 

علیخانی با اشاره به ذهنیت شرکت متروی تهران دراین باره که آتش‌سوزی تنها با برخورد دو قطار رخ می‌دهد،‌ با رد این ادعا گفت: آتش سوزی تنها با برخورد قطارها رخ نمی‌دهد و ممکن است این اتفاق بر اثر یک حادثه دیگری بوجود بیاید.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران در ادامه اظهار داشت: اگرچه در هدوی بالا و یا فاصله ۱۵ دقیقه به بالای حرکت قطارها خطر تصادف کمتر است ‌اما تضمینی برای رخ ندادن باقی حوادث و بروز آتش سوزی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه با تایید این سناریو، مسئولین شرکت مترو و شهرداری تهران مسئولیت ایمنی را قبول کرده‌اند گفت: این ها دلیلی نمی‌شود که بنده هم در این زمینه قانع شده باشم  و به همین دلیل در افتتاح مربوطه نیز شرکت نکردم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا نباید دستگاه دیگری به این مساله ورود کند، گفت: ممکن است دستگاه‌های نظارتی ورود کنند. کمیسیون نیز تا رفع شدن مشکل، این موضوع را پیگیری می‌کند و گزارش مفصلی هم  از خط ۶ و ۷  در مرحله نهایی شدن قرار دارد که آن را برای شهردار محترم ارسال می‌کنیم.

علیخانی در پاسخ به این سوال که چرخه تذکرات کمیسیون عمران و حمل و نقل و پاسخ شهرداری روشن است و کدام دستگاه دیگر باید به این مساله ورود کند، گفت: از این گزارش یک رونوشت به سازمان بازرسی کل کشور نیز ارسال می‌شود. اابته هدف ما پیگیری موضوع تا رفع نقص است و در مواقعی که احساس کنیم گوش شنوایی نیست، مجبوریم از ظرفیت های دیگر هم استفاده کنیم.

وی در ادامه افزود: اشکال شهرداری تهران این است که وقتی یک عضو شورا تذکر می‌دهد،‌ شهرداری آن تذکر را به متخلف و یا شخص مسبب موضوع مورد تذکر ارائه می‌دهد، ‌او هم در گزارشی بر درست بودن کار خود اصرار و آن را توجیه می‌کند و شهرداری نیز عین این پاسخ را برای شورا ارسال می‌کند. این روند اشکال دارد. درستش این است که وقتی گزارش و تذکری برای شهرداری می‌فرستیم،‌ شهردار باید رسیدگی را به مرجع سومی از جمله بازرسی‌، حراست و یا معاونت دیگری بسپارد تا بررسی مستقلی انجام شود چون صرفا انعکاس نامه مسبب تذکر به شورا، روند صحیحی در پاسخ به تذکرات نیست.

۲۳۵۲۳۲

hotnews • دسته‌بندی نشده • 5 سال پیش • dahio.com • 90



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها