به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امروز ورزشگاه پر خاطره و قدیمی امجدیه خداحافظی با شکوهی از ستاره سابق خود کرد. ایرج دانایی فر، سال ها پیش در دو دوره متفاوت در تاج درخشید و بخشی از تاریخ کوتاه اما ارزشمند استقلال سابق بود.
او امروز در ورزشگاه امجدیه با دوستدارانش وداع کرد. فرشاد پیوس، درباره دانایی فر می گوید: “زمانی که او در مقابل اسکاتلند گلزنی کرد، من شانزده ساله بودم. ایشان یکی از الگو های من هم بودند و همیشه دوستش داشتم. چندین بار با او دیدار کرده بودم و معرفت را در رفتارشان دیده بودم”.
گلزن سابق پرسپولیس در ادامه انتقادی از وضعیت امجدیه کرد: “این جا هم هیچ استفاده ای از آن نمی شود. به جز این که اسطوره ها را به آرامگاهشان می بریم”.
حمید استیلی به عنوان یکی از گلزنان ایران در جام جهانی ضمن تسلیت به جامعه ورزش درباره ایرج دانایی فر گفت: “یکی از آرزو های من، همان کاری بود که مرحوم ایرج دانایی فر در مقابل اسکاتلند انجام داد. ایشان به عنوان یکی از بازیکنان بسیار خوب همیشه در ذهن من می مانند”.
بهتاش فریبا از شرایط ایرج دانایی فر غمگین بود: “من چند روز پیش به عیادتش رفتم. او سر حال بود و ما یک ساعت با هم حرف زدیم. من از فدراسیون هم گله دارم. هیچ تسلیتی از فدراسیون در ورزشگاه امجدیه نیست. ایرج سال ها برای تیم ملی ایران زحمت کشید”.
ایرج دانایی فرد که به دلیل بیماری کبد در بیمارستان نمازی شیراز بستری بود در ۲۱ آذر درگذشت.
۴۱۲۵۵
