امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در پنجمین همایش آمرین معروف و ناهیان منکر نهاجا گفت: شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدای مدافعین حرم، همگی در راه احیاء دین خدا قیام و جان خود را در این راه فدا کردند و هدفشان در این راه جز امر به معروف و نهی از منکر چیز دیگری نبوده است.

وی با بیان اینکه نیروی هوایی مفتخر به دریافت لقب نیروی الهی شده و این بی دلیل نیست، گفت: نیروی هوایی در جریان پیروزی انقلاب و بعد از آن در عرصه‌های مختلف حضور مستمر و تاثیر گذار داشته و در دفاع مقدس، نیز حضور پررنگی ایفا کرده و این افتخار به خاطر لطف و عنایت پروردگار و خداوند متعال بوده است.

امیر نصیرزاده با اشاره به اینکه اداره عقیدتی سیاسی نهاجا با برگزاری همایش‌های بسیار موثر و تاثیر گذار در راستای ارتقای تعالی نیروی هوایی تلاش مضاعف انجام داده است، افزود: انتظار این است کارکنان، خانواده‌ها و فرزندان آن‌ها با بهره گیری از شاخص‌های فرهنگی، انقلابی، دینی و بصیرتی در همه ابعاد که شایسته این نیرو است رشد داشته و در این عرصه نیز حرف اول را بزنیم و حضور پر رنگ داشته باشیم.

امیر نصیرزاده با اشاره به این نکته که امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه ما و تک تک مسلمانان است گفت: واحدهای امر به معروف و نهی از منکر با تشکیلاتی که دارند به اهداف و ماموریت‌های سازمانی ما کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید زمان خاص خودش را داشته باشد و اگر به موقع انجام نشود تاثیر گذاری مفیدی نخواهد داشت و امکان خسارت در مسیر امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد.

فرمانده نیروی هوایی با بیان اینکه تلاش در امربه معروف و نهی از منکر باید جهادی و بسیج گونه باشد، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است کمبودها وکاستی‌های احتمالی از بین برود و این ماموریت خطیر به نحو احسن انجام شود. تنها با اتحاد، همدلی و مقاومت در مقابل نقشه‌های متعدد دشمن می‌توان امید را در جامعه و یکان‌ها بالا ببریم و این وعده الهی، و ما به آن ایمان داریم و در نهایت پیروزی از آن ما است.

وی در پایان با بیان اینکه طرح‌های مصباح بسیار خوبی از طرف سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برنامه ریزی شده است تصریح کرد: طرح‌های مصباح در راستای فعالیت‌ها و ماموریت‌های ارتش است و برای دستیابی به این اهداف باید پیگیر باشیم.

۲۱۴۲۱۲

hotnewsسایر6 سال پیش • dahio.com • 86

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها