به گزارش خبر آنلاین لرستان ،دراین مراسم مدیرکل آموزش وپرورش لرستان، پژوهش را امری ضروری درکنار آموزش خواند و گفت: پژوهش باعث تغییر و تحول ماندگاردر جامعه و باعث خلاقیت و نوآوری شده و با پژوهش و طرح ایده های نو می توان به دستاورد های مهم علمی دست یافت.
رضا زینی وند مقدم با بیان اینکه آموزش بایستی مولد، کارآمد، اشتغالزا وکاربردی باشد گفت: پژوهش متناسب با نیاز و مهارت های علمی در جامعه و دستگاه تعلیم و تربیت است وتنها راه توسعه هر جامعه در زمینه های مختلف، پژوهش می باشد .
مدیرکل آموزش وپرورش دربخشی دیگر از سخنان خود بیان کرد : آموزش باید آسیب شناسی شود و واقعیت این است که فلسفه وجودی این پژوهشکده ها و طرح معلم پژوهنده برای رفع و علاج موانع، مشکلات و نارسایی های فعلی آموزش و پرورش بوده است که در سند تحول بنیادین به خوبی درک شده است و با گذشت ۱۲ سال از اجرای سند تحول بینادین آموزش و پرورش ، درآستانه تکمیل شدن آن هستیم.
تشکیل کلاسهای کارگاهی ، تهیه و تدوین اولویت های پژوهشی آموزش و پرورش در راستای دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین
زینی وند مقدم اظهار داشت: نیاز سنجی ، تشکیل کلاسهای کارگاهی ، تهیه و تدوین اولویت های پژوهشی آموزش و پرورش در سال ۹۷ در راستای دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین و استفاده بهینه از نتایج پژوهش ها در حل مشکلات و رفع تنگناهای موجود در سطوح مختلف، در آموزش و پرورش استان لرستان صورت گرفته است که به صورت کتابچه دراختیار معلمین و دانش آموزان قرار خواهد گرفت.
در ادامه علی عبدی پورمعاون پژوهش و برنامه ریزی منابع انسانی به جایگاه پژوهش و اهمیت آن درنظام آموزشی و ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت پرداخت .
حسن اسماعیل زاده مدیر پژوهشکده تعلیم و تربیت نیز در سخنانی به آسیب شناسی پژوهش و پژوهشگری درنظام آموزشی پرداخت و سپس گزارشی اجمالی از فعالیت های پژوهشکده تعلیم وتربیت در سال گذشته را ارائه نمود.
درپایان از۳ کارشناس برترپژوهشی استان ، ۱ پژوهشگر برتر کشوری ، ۴ پژوهشگر برتر استان ، ۱۴ معلم پژوهنده برتر استان و ۹ دانش آموز پژوهشگر برتر( ۵ نفر برتر کشور و ۴ نفر برتر استان ) توسط مدیرکل آموزش وپرروش تجلیل بعمل آمد.
۴۶