انار دارای خاصیتهای بسیار زیاد دارویی و درمانی است که میتوان در درمان بسیاری از بیماریها با استفاده از این میوه بهشتی به بهبودی رسید.
همهساله در آبان ماه فصل برداشت انار در شهر بادرود فرا میرسد، کشاورزان حاصل دسترنج یک سال خود را آماده عرضه به بازار میکنند و در این بین نوعی انار نادری بادرود یک رقم ثبت شده در کشور به حساب میآید که دارای ماندگاری بالایی است و از همین رو این انار به انار صادراتی نیز معروف است.
در کنار کاشت درخت انار نادری، کشاورزان به کاشت درختان انار دیگری نیز روی آوردهاند که از آنها میتوان به انار پوست نازک و انار شیرین نیز اشاره کرد. یکی از رقمهای نادر انار که توسط کشاورزان محدودی آنهم به صورت یک درخت در باغ کاشت میشود انار سیاه است.
سید صدراله چاکری باغدار بادرودی که این درخت انار را کاشته و اکنون آن را برداشت میکند در اینباره میگوید: این انار دارای خاصیتهای بسیار زیاد دارویی و درمانی است که میتوان در درمان بسیاری از بیماریها با استفاده از این میوه بهشتی بهبودی رسید.
وی افزود: سه سال طول میکشد تا این درخت به باردهی برسد و موقع باردهی هر درخت حدود ۲۰ کیلو انار سیاه برداشت میکنیم.
احمدعلی مختاریان رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی بادرود نیز در این زمینه گفت: انار سیاه خواص دارویی و درمانی دارد و برای کاهش بیماری دیابت، بیماری کلیوی، زردی، اسهال و سیاهسرفه مناسب است.
وی افزود: انار سیاه، ۱۵ اسیدآمینه دارد که در هیچ میوه دیگری جز انار یافت نمیشود و پوست انار سیاه علاوه بر خواص آنتیاکسیدانی، میتواند در مقابله با ابر میکروبها نقش مهم و تعیینکنندهای داشته باشد.
رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی بادرود اضافه کرد: این انار در مقابل کرم گلوگاه مقاوم است و به محض رسیدن، روی شاخه ترک میخورد و طعم شیرین و دلچسبی دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
256 256