به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عصر روز چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷، شهرام کرمی، مدیرکل هنرهای نمایشی به دیدار محمدعلی کشاورز (پدرسالار عرصه بازیگری) رفت و در این ملاقات، پوستر روز ملی هنرهای نمایشی در سال ۹۸ نیز توسط این هنرمند تئاتر و سینمای ایران رونمایی شد.

در این ملاقات، محمدعلی کشاورز نیز با ابراز خرسندی از ثبت روز ملی هنرهای نمایشی گفت: «باید این‌گونه اتفاق‌ها را به فال نیک گرفت تا تئاتر به مردم بیشتر نزدیک شود. امروز تئاتر در سراسر ایران باید با نگاه شکوفای جوانان، بالنده و پویا شود.»

محمدعلی کشاورز، زاده ۲۶ فروردین ۱۳۰۹ در اصفهان، بازیگری را از عرصه تئاتر آغاز کرد و در کارنامه هنری خود نقش‌آفرینی در فیلم‌ها و سریال‌هایی چون «دایی‌جان ناپلئون»، «خانه قمرخانم»، «آتش بدون دود»، «افسانه سلطان و شبان»، «سربداران»، «هزار دستان»، «گرگ‌ها»، «پدر سالار»، «شب قوزی»، «خشت و آینه»، «آقای هالو»، «رگبار»، «کاروان‌ها»، «کمال‌الملک»، «کفش‌های میرزا نوروز»، «ناصرالدین‌شاه آکتور سینما»، «دلشدگان»، «زیر درختان زیتون»، «روز واقعه» و … را جای داده است. 

۵۷۲۴۵

منبع

hotnews • دسته‌بندی نشده • 7 سال پیش • dahio.com • 43

برچسب‌ها

, ,



دیدگاهتان را بنویسید