از استان اردبیل، کلیم الله وثوقی در بازدید از محورهای مواصلاتی شهرستان بیله سوار با اشاره به اینکه نقش روستاها بعنوان محور تولید در کشور نقشی مهم و حیاتی است افزود:باید با ایجاد زیرساخت های لازم از جمله بهبود راههای ارتباطی روستاییان ،داد و ستد آنها را تسهیل کرده ومانع از مهاجرت آنها به شهرها شده تا بتوان روستاها را همچنان بعنوان مرکز تولید فعال نگه داشت.
عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه راهداری دو وظیفه مهم نگهداری و ایمن سازی راهها را برعهده دارد تصریح کرد:راهداران بعنوان سفیران آرامش جاده ها باید در انجام امورات راهداری از جمله خط کشی محورها،لکه گیری ،نصب علایم و روکش آسفالت راههای اصلی و فرعی جدیت ویژه داشته و جاده ای ایمن را برای مردم تامین کنند که این امر نیازمند توجه ویژه فرمانداران در تخصیص بموقع اعتبارات است.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل ونقل استان اردبیل بهسازی و تکمیل ۱۲ کیلومتر از راه روستایی قره درق را در قالب طرح ابرار یاد آور شد و اظهار کرد:از این میزان بیش از ۹ کیلومتر شن ریزی و۴ کیلومترلایه زیر اساس انجام شده و مابقی نیز در دست اجراست.
عضو شورای ترافیک استان اردبیل در راستای توسعه راههای روستایی از انجام ۳ کیلومتر عملیات بهسازی و روکش آسفالت درراههای روستایی شهرستان بیله سوار خبرداد و بیان کرد:عملیات ساخت راههای روستایی بابک و علی خانکندی در این شهرستان نیز در مرحله اجرا و مناقصه است.
رئیس کمیته حمل ونقل ستاد اجرائی خدمات سفر استان اردبیل اجرای باند دوم کمربندی بیله سوار با ۶ میلیارد تومان اعتباررا از مهمترین پروژه های این شهرستان عنوان کرد و گفت: طول کل این پروژه بیش از ۴ کیلومتر میباشد که ۶۰۰و۱ کیلومتر از ان لایه زیر اساس انجام شده و آماده اجرای لایه دوم و آسفالت ریزی است.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل ۶ هزار و ۳۷۳ کیلومتر راه ارتباطی دارد خاطر نشان کرد:از این مقدار ۴ هزار و ۷۵۱ کیلومتر راه روستایی است که ۲هزار و ۷۳۶ کیلومتر آن آسفالته و مابقی نیز راه شوسه و خاکی است.
وثوقی در ادامه سفر خود به بیله سوار از پایانه مرزی بازدید و در نشست با فرماندار بیله سوار مسایل ومشکلات حوزه راهداری و حمل ونقل جاده ای این شهرستان را بررسی کرد.
46