به گزارش خبرآنلاین،وحید فولادوند با بیان این مطلب اظهار کرد: با انتشار فراخوان برگزاری دومین جشنواره فیلم تبریز بسیاری از فیلم سازان استانی برای تولید فیلمهای جدید به تکاپو افتادهاند.
وی برگزاری این جشنواره را اتفاقی مبارک برای سینمای استان دانست و افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی به فضای سینمایی شور و حال داده و منجر به رونمایی از تولیدات فیلم در آن سال میشود.
وی برپایی جشنواره فیلم تبریز را فرصتی برای ارزیابی تولیدات سینمایی استان عنوان کرد و گفت: این جشنواره فرصتی برای ارزیابی آثار بوده تا فیلم سازان سطح و کیفیت فیلمشان را ارزیابی کنند و همچنین فرصت رقابت را ایجاد میکند تا فیلم سازان آثار یکدیگر را ببینند.
این فعال سینمایی همچنین یادآور شد: برگزاری جشنواره فیلم تبریز از همین رو ضروری است تا سطح جایگاه سینمایی استان را بررسی کنیم.
وی برگزاری ورکشاپها و کارگاههای آموزشی جنبی این جشنواره را موجب تبادل تجربه با فیلم سازان مطرح کشور عنوان کرد و گفت: این نوع جشنوارهها کمک بسزایی برای پیشرفت سینما میکند.
این فعال سینمایی با اشاره به برنامه هایی جهت ارتقا سطح جشنواره، تصریح کرد: باید دبیرخانه دائمی جشنواره راه اندازی شود و دبیرخانه جشنواره به طور مقطعی نباشد.
وی تبدیل شدن جشنواره فیلم تبریز به یک جشنواره ملی و بین المللی را چشم انداز این جشنواره خواندو متذکر شد: اگر جشنواره ادامه کرده و از استانی و منطقهای بودن خارج شده و تبدیل به جشنوارهای ملی و بین المللی شود، بسیار مطلوب است که از همه جای کشور فیلم بیاید و در این جشنواره ارزیابی شود.
گفتنی است، وحید فولادوند فعال سینمایی اهل تبریز است که ۱۶ سال فعالیت سینمایی و ساخت بیش از ۱۰ فیلم کوتاه خلاصهای از کارنامه کاری وی به شمار میرود.
۴۶