به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ فرزاد فرهادی معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین در نشست آموزشی کاربران مراکز نیکوکاری اظهار کرد: ایجاد مراکز نیکوکاری با هدف جلوگیری از توسعه اداری کمیته امداد و توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه است.
وی ادامه داد: مراکز نیکوکاری تأسیس شده تا جنبه اصلی کمیته امداد امام (ره) گسترش یابد یعنی این نهاد در بخش مردمی خود رشد یابد و به ابزار و افکار و توانایی های مردمی مجهز شود.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: مرکز نیکوکاری شعبه یا نمایندگی کمیته امداد نیست بلکه یک مرکز مردمی برای استفاده هرچه بیشتر از توان و ظرفیت مردم است، مرکز نیکوکاری آمده است تا با دست مردم فقر را ریشه کن کند.
وی تصریح کرد: مرکز نیکوکاری آمده است تا فارغ از قوانین جاری و بروکراسی اداری و بر پایه نظم و اصل امانتداری شرعی، کمک های مردمی را جمع آوری کرده و به دست نیازمندان برساند.
فرهادی خاطرنشان کرد: مرکز نیکوکاری در محله های مختلف و با حضور و مشارکت افراد ساکن و فعال در آن محله شکل می گیرد از این رو شناسایی افراد نیازمند و افراد دارای توانایی مالی برای کمک به محرومان با سرعت بیشتری صورت می گیرد.
وی افزود: تجربه حل مشکلات مختلف و رسیدن به دستاوردهای گوناگون در کشورمان نشان می دهد که هر کجا دست جمعی و اتحاد مردمی بوده است، شاهد دستاوردهای بسیار گران سنگ بوده ایم والا تنها با پول دولتی در هیچ کجای دنیا نمی توان مشکلات اجتماعی را به صورت کامل حل کرد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین اعلام کرد: طی ۱۱ماهه سال جاری بیش از ۱۲میلیارد تومان کمک های مردمی در مراکز نیکوکاری استان قزوین جمع آوری شده است.
وی گفت: امروز مراکز نیکوکاری در استان قزوین در حال رشد هستند به طوری که تعداد این مراکز در ۹ ماهه سال جاری به ۳۶ مرکز رسید که نسبت به ۲۴ مرکز مدت مشابه سال گذشته از رشد ۵۰ درصدی برخوردار بوده است.
فرهادی اظهارکرد: مراکز نیکوکاری به واسطه فلسفه مردمی بودنشان دارای تعهدات اداری و الزام به رعایت مقررات اجرایی کشور نیستند ولی اصل وجود نظم در کارها بسیار مهم است و این مراکز باید با ثبت و ضبط دقیق فعالیت هایشان اعتماد مردم را به عنوان سرمایه اجتماعی خویش ارتقا دهند.
وی یادآورشد: اگر امروز مردم وجوه مختلف خود را در اختیار کمیته امداد امام (ره) می گذارند، به دلیل اعتماد به اقدامات این نهاد است بنابراین باید این سرمایه بزرگ را که به واسطه کار برای رضای الهی حاصل می شود را قدر بدانیم وبا عمل صالح و با اخلاص برای خدمت به محرومان بیش از پیش تلاش کنیم.

48

hotnewsخبر4 سال پیش • dahio.com • 11

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها