به گزارش رویترز، این سخنگو که نامش ذکر نشد، افزود: ما همچنان بر کاهش تنش در منطقه خلیج فارس تاکید داریم و بارها این مورد به مقامات ایرانی متذکر شده ایم. وی می در پاسخ به خبرنگاران در مورد اعزام سومین ناوجنگی انگلیس به آب های منطقه خلیج فارس در پی توقیف نفتکش ایران در جبل الطارق گفت: ما در آنجا حضوری دائمی داریم.
«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس نیز به تازگی با بسیار خطرناک توصیف کردن تشدید تنشها با ایران گفت، لندن در تلاش برای کاهش تنشها است.وی همچنین تشدید تنش با ایران را بسیار خطرناک توصیف کرد و گفت: «نه انگلیس و نه متحدانش خواستار جنگ نیستند.
رسانههای غربی ۱۳ تیرماه جاری خبر توقیف نفتکش «گریس ۱»، حامل نفت ایران را اعلام کرده و مدعی شدند؛ این کشتی به علت نقض تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف شده است.
مقامهای ایرانی با تکذیب ادعای انگلیس، اعلام کردند که سوریه مقصد این نفتکش نبوده و بندر بنی یاس ظرفیت پهلوگیری این شناور عظیم را ندارد.
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با یادآوری مخالفتهای اتحادیه اروپا با تحریمها و قوانین فراسرزمینی، گفت: ادعاهای لندن درباره توقیف نفتکش حامل نفت ایران به لحاظ حقوقی قابل اعتنا نیست و از انگلیسیها میخواهیم هر چه زودتر این نفتکش را رها کنند.
سفیر ایران در انگلیس نیز هشدار داد: اگر نفتکش و محموله ایران آزاد نشود، اقدام انگلیس بی پاسخ نمیماند. وی تصریح کرد که انگلیس با اشتباه محاسباتی در توقیف غیر قانونی نفتکش [ایران] نباید دوباره اشتباه خود را تکرار کند.
هانت عصر شنبه گذشته اعلام کرد: اگر مطمئن شویم نفتکش ایرانی به سوریه نمیرود، به آزادی آن کمک میکنیم.
2323