در بخشی از این گزارش مفصل با اشاره به تسامح جمهوری اسلامی ایران نسبت به برخی زنانی که پس از ناآرامی های اخیر به صورت بدون حجاب در انظار و معابر عمومی تردد می کنند، آمده است:

برخی تحلیلگران ایرانی حامی اصلاحات تخمین می زنند که حدود ۲ میلیون نفر در تظاهرات اعتراضی شرکت داشتند، اما “حمیدرضا ترقی” از سیاستمداران بانفوذ اصولگرا و از مقامات ارشد کمیته امداد امام خمینی – بزرگ ترین موسسه خیریه دولتی ایران- می گوید که نظارت پهپادها این تعداد را “حدود ۵۰۰هزار نفر” نشان می دهد. او بیشتر معترضان را “جوانانی که فریب (جریان سازی) رسانه های اجتماعی را خورده اند” توصیف می کند.

ترقی در پاسخ به این سوال که جمهوری اسلامی از اعتراضات چه درس هایی گرفته است، سازش ناپذیر است و این سوال را مطرح می کند که «چرا باید جمهوری اسلامی مطالبات [ انبوه کسانی که چهل و چهارمین سالگرد انقلاب را جشن گرفتند] را رها کرده و به ۲ تا ۳ درصد جمعیت ایران توجه کند؟»

او گفت:” ما باید نقاط ضعف و قوت خود را بهتر درک کنیم. یکی از نقاط ضعف ما آزادسازی شبکه های اجتماعی بود که در دولت قبلی اتفاق افتاد.”
او افزود: ” سیستم آموزشی ما باید بتواند جوانان را در راستای آرمان های انقلاب تربیت کند. جوانان ما باید باید اسلامی‌تر و میهن‌پرست‌تر تربیت شوند و باید پرچم ملی را دوست داشته باشند.”

دیگر محافظه کاران برجسته نیز دیدگاه مشابهی دارند. “حسین شریعتمداری” مدیر مسئول روزنامه کیهان، که سخنگوی اصولگرایان تندرو است، بین تشبیه «آشوبگران» به تروریست ها و توصیف معترضان به عنوان “جوانان گمراه” در نوسان است.

او از اینکه برخی از زنان حجاب را کنار می گذارند ناراضی است و می گوید: «این کار درستی نیست، آنها قانون را زیر پا می گذارند… به تدریج می‌توان آنها را از این موضوع آگاه کرد، اما راه مقابله با آنها دستگیری آنها نیست، بلکه افزایش آگاهی است… سال آینده، اگر به اینجا بیایید، این زنان بی حجاب در معابر را نخواهید دید.”

او می افزاید: « انقلاب زمانی تضعیف می شود که مردم دست از اسلام بردارند و این غیرممکن است.»

شریعتمداری درباره راه حل اختلافات و امکان مصالحه بین معترضان و حامیان حکومت نیز معتقد است:” بحث و جدل بین دیدگاه های مختلف امری عادی است” اما با این تصور که امتیازات قابل توجهی به معترضان و سکولارها داده خواهد شد، مخالفت می‌کند.

او در این باره می گوید:” اگر باب گفتگو را ببندید، جمهوری اسلامی با مشکل مواجه می شود، اما آیا کسی [در نظام] از اعتراضات حمایت کرد؟ نه. خیلی طبیعی است که در یک خانواده اتفاقی بیفتد و شما سعی کنید بفهمید چه اتفاقی افتاده است. این بدان معنا نیست که ما بر سر اصول مصالحه کنیم.”

بیشتر بخوانید:

۲۱۲۲۰

hotnewsخبر1 سال پیش • dahio.com • 0

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها