به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مسعود خلیلی، رئیس فدراسیون سوارکاری در نشست خبری صبح امروز خود که در محل این فدراسیون برگزار شد، به بیان خلاصه‌ای از عملکرد فدراسیون پرداخت و اظهار داشت: مسابقات اسب دوانی در طی هشت هفته در تهران برگزار شد و حدود 2.5 میلیون تومان جایزه پرداخت کردیم. در این مسابقات تلاش کردیم به مربیان و چابکسواران توجه بیشتری بشود و برای پرداخت سریع تر جوایز، نتایج آزمایشات دوپینگ سریعتر به دست ما برسد. اهالی سوارکاری نیز از برگزاری این مسابقات رضایت داشتند.

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات گنبد و یزد سطح توقعات را بالا برد. این مسابقات تا شب عید ادامه خواهد داشت. مسابقات استان خوزستان را نیز پیش رو داریم و در گیلان و مشهد هم شاهد رشد این رشته هستیم.

خلیلی گفت: مسابقات قهرمانی کشور نیز در مجموعه نوروز آباد برگزار شد. تعداد قابل قبولی از ورزشکاران در این رویداد شرکت کرده بودند و رکوردها نزدیک به بازی‌های آسیایی است. ما همچنین در پی برگزاری مسابقات 140 کیلومتر استقامت هستیم.

وی ادامه داد: در بخش زیبایی نیز دوران پرکاری را پشت سر گذاشتیم و سه جشنواره زیبایی اسب برگزار شد. توانستیم از حضور داوران خارجی هم بهره ببریم. این مسابقات نیز تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

رئیس فدراسیون سوارکاری گفت: مسابقات جهانی هنرهای رزمی روی اسب را در استان البرز با حضور 40 ورزشکار از 20 کشور برگزار کردیم. بسیار خوشحال شدیم که قهرمان قهرمانان این مسابقات جوانی از استان فارس بود. تمام بزرگان این رشته در مسابقات حضور داشتند و کلینیک داوری نیز برگزار شد. خوشبختانه اسب‌های ایرانی با این رشته بسیار سازگار هستند و جوانان شجاع و مستعدی در اختیار داریم.

خلیلی در مورد بازی‌های آسیایی اظهار داشت: در حال تدارک برای بازی‌های آسیایی 2022 هستیم. چند پایگاه برای اعزام اسب‌ها به مسابقات معرفی شده که ما از پایگاه کشور آلمان استفاده خواهیم کرد. حضور یک یا دو چابک سوار در مسابقات قطعی است و من موفقیت آنها را پیش‌بینی می‌کنم. آنها حدود سه سال است که در خارج از کشور فعال هستند. در مورد اعزام ورزشکار به مسابقات درساژ هنوز به جمع‌بندی لازم نرسیده‌ایم. کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش برای اعزام ورزشکاران ما بودجه‌ای اختصاص ندادند و امیدواریم با استفاده از اسپانسر بتوانیم مشکلات این بخش را نیز مرتفع کنیم.

وی تصریح کرد: مسابقات بین‌المللی CSI با هدف تمرکززدایی از تهران نیز پیش روی ماست. مسابقات در ورامین که مجهز به یکی از باشگاه‌های استاندارد و دیدنی سوارکاری است، برگزار خواهد شد. به اعتقاد من چنین مجموعه حتی در اروپا نیز پیدا نمی‌شود. در سال 93 زمانی که وارد فدراسیون سوارکاری شدم، حدود 183 باشگاه در ایران وجود داشت، ولی در حال حاضر بیش از 540 مجموعه در حال فعالیت هستند.

خلیلی گفت: یکی از کارهای مهمی که در فدراسیون انجام شد، صادرات اسب ایرانی برای نخستین بار بود که ما 30 اسب را به قطر فروختیم. این در حالی است که قطری‌ها سرمایه‌گذاری بسیار زیادی در صنعت اسب انجام می‌دهند. اسب عرب و ترکمن ما قابلیت صادرات دارد. مشکلاتی که ما در صادرات با آن روبه رو هستیم، حمل و نقل و هزینه‌های مربوط به آن و همچنین مسائل مربوط به بازاریابی است. در بخش واردات اما هیچ مجوزی از سوی فدراسیون صادر نشده است. وزارت کشاورزی جهت واردات اسب از ما استعلام می‌گیرد. ما در این زمینه، به عنوان کارشناس امین، بسیار سخت‌گیر هستیم.

رئیس فدراسیون سوارکاری اظهار داشت: در حال حاضر 18 مجموعه سوارکاری در اختیار شرکت توسعه قرار دارد که به صورت یک‌ساله به بهره‌بردار واگذار می‌شود. به اعتقاد من مستاجر یک ساله، هرگز در این گونه مجموعه‌ها سرمایه‌گذاری نخواهد کرد. پیشنهاد ما این است که مجموعه‌ها به صورت بلندمدت واگذار شود و اهلیت کسانی که در مزایده اجاره این‌گونه مجموعه‌ها شرکت می‌کنند، استعلام شود. برای مثال یک طلافروش هرگز نمی‌تواند یک مجموعه سوارکاری را به خوبی اداره کند. ما برای برگزاری مسابقات در مجموعه نوروزآباد حدود یک میلیارد تومان هزینه کردیم تا اتفاقی برای چابکسواران و اسب‌ها نیفتد. مجموعه‌های سوارکاری حدود 60 سال پیش ساخته شده و در این 40 سال هم به آن رسیدگی نشده است.

وی تصریح کرد: حراج‌های رسمی با تعیین نرخ اسب‌ها و در جهت امنیت خاطر سرمایه‌گذار باید برگزار شود. معاونت فنی فدراسیون سوارکاری نیز آماده است تا در این مورد نظرات کارشناسی رایگان ارائه دهد.

رئیس فدراسیون سوارکاری از مصوبه اخیر مجلس استقبال کرد و گفت: هفته گذشته مصوبه‌ای در مجلس مورد بحث قرار گرفت که پیش‌بینی نتیجه مسابقات تیراندازی، سوارکاری و شمشیربازی به صورت قانونی انجام خواهد شد. امیدوارم شورای نگهبان با این مصوبه موافقت کند تا جلوی فضای مجازی بی‌بند و بار در این زمینه گرفته شود. فدراسیون سوارکاری دچار حاشیه‌های بسیار زیادی است، ولی ما سعی می‌کنیم به حاشیه‌ها نپردازیم و درگیر متن باشیم. هدف ما ارتقاء این رشته ملی و مذهبی است.

خلیلی در مورد ارتباط فدراسیون سوارکاری با گمرک گفت: در ترانزیت موقت و صادرات هیچگونه مشکلی در گمرک برای ما وجود ندارد، اما در مورد واردات تجهیزات با مشکلات بسیار بزرگی مواجه هستیم. تولیدات داخلی در حد سوارکاری مبتدی است و تعرفه واردات تجهیزات حرفه ای بسیار زیاد است که متاسفانه هیچ‌گونه معافیت گمرکی ندارد.

258 251

hotnewsخبر3 سال پیش • dahio.com • 4

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها