این راهکار بهظاهر کوچک، یک ایده خلاقانه است که باعث میشود، اسم برند شما در ذهن مخاطب ماندگار شود. حتی ممکن است مخاطب را وسوسه کند از سایت، صفحه اینستاگرام و… کسب وکارتان بازدید کند. این بازدید می تواند به خرید از شما ختم شود، حتی اگر خریدی هم در کار نباشد، باز شما برنده شدهاید زیرا با ارسال یک پیامک متفاوت به برندسازی کمک کرده اید.
اگر شما هم به دنبال ارسال پیامک تبلیغاتی با سبکی متفاوت هستید، با این مقاله همراه باشید تا راهنمای ارسال پیامک با نام برند را مرور کنیم.
منظور از ارسال پیامک با نام برند چیست؟
وقتی پیامکی به جای سرشماره با نام شرکت بهعنوان فرستنده روی صفحه تلفن همراهتان نمایان میشود، خواننده بیشتر دقت می کند! برای مثال پیامکهای مناسبتی از طرف سازمانهای دولتی، پیامک از پلیس فتا و… پیامهایی هستند که با نام برند سازمان مربوطه برای مخاطب ارسال می شوند. حالا شاید این سوال برایتان مطرح شود که برای مشاغل بزرگ و کوچک، نام برند شامل چه مواردی می شود؟
برای ارسال پیامک با نام تجاری علاوهبر نام شرکت، سازمان یا موسسه، میتوانید از موارد زیر هم استفاده کنید:
- نام محصول یا نام تجاری که برای آن انتخاب کرده اید
- اسم فروشگاه (آنلاین یا فیزیکی)
- نام اپلیکیشن مثل کرفس
- نام شرکت، سازمان یا موسسه
- برند و نام تجاری بیزینس
- نام وبسایت
- و…
با این کار نه تنها محصولات و خدمات شما، بیشتر در ذهن مخاطب ماندگار می شوند، بلکه جذابیت بصری نیز برای مخاطب ایجاد میکنند. دفعات دیگری که مخاطب اسم برند یا نام تجاری شما را ببیند، بهتر اعتماد میکند؛ زیرا این کار به پیامک های شما هویت می دهد و در نتیجه شانس خواندن پیامتان بالاتر میرود. البته به شرطی که اصول نوشتن متن پیامک تبلیغاتی را رعایت کرده باشید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله راهنمای نوشتن بهترین متن تبلیغاتی برای پیامک را مطالعه کنید.
مزایای ارسال پیامک تبلیغاتی با نام برند
علاوهبر مزایایی که تا به اینجا در متن به آن اشاره کردیم، موارد دیگری هم هست که ادامه با هم بررسی میکنیم:
- کمک به افزایش اعتبار برند
- افزایش روند جذب اعتماد مخاطب
- پیشنهاد مناسب برای شرکتهای حقوقی، سازمانهای دولتی و…
- امکان سرعت بالای ارسال پیام
- امکان دریافت آبونمان به دو صورت ماهانه و یا سالانه
- و …
معایب ارسال پیامک تبلیغاتی با نام برند
در کنار مزایای ارسال پیامک تبلیغاتی با نام تجاری، معایبی هم هست که در ادامه بررسی میکنیم. علاوهبر خط تجاری حتماً از خطوط دیگر هم استفاده کنید تا این معایب را پوشش دهد.
- عدم امکان دریافت پیامک از طرف مشتری
- زمانبر بودن فعالسازی این خطوط
- ۲۰ تا ۴۰ روز کاری زمان برای تایید نام تجاری توسط اپراتور
- بالا بودن هزینه و آبونمان این خطوط
- و …
هزینه و تعرفه ارسال پیام کوتاه با نام برند
وقتی با توجه به نوع شغلتان، بازاریابی پیامکی را انتخاب کردید و به ارسال پیامک به نام برند به جای سرشماره رسیدید، بهتر است یکبار مزایا و معایب ارسال پیامک با نام تجاری را مرور کنید و سپس به سراغ تعرفه بروید. برای این کار، باید پنل اختصاصی اس ام اس داشته باشید. حتماً دقت داشته باشید که پنل را از یک سامانه معتبر بخرید.
بعد از خرید پنل پیامکی، برای سفارش خط اقدام کنید و سپس برای نام تجاری درخواست دهید. در حال حاضر، هزینه فعالسازی سالانه این سرویس بالاست که هزینه مالیات بر ارزش افزوده هم به آن اضافه میشود.
یادتان باشد که حدود دو ماه برای تائید نام تجاری زمان نیاز دارید. بعد از ثبت درخواست، ۶۰ روز زمان برای کارهای ثبت نام تجاری لازم دارید و با تایید اپراتور میتوانید شروع به ارسال پیامک کنید.
در ضمن نام تجاری شما از همان اپراتوری صادر میشود که خطش را دارید. بهعنوان مثال، اگر از اپراتور ۵۰۰۰ خط گرفتید، نام تجاری هم از طرف همین اپراتور است.
مدارک موردنیاز جهت فعالسازی پیامک با نام تجاری
مدارکی که متقاضی باید برای ارسال پیامک با نام برند، ارائه کند، به شرح زیر است:
- روزنامه رسمی شرکت
- آگهی تاسیس و روزنامه آخرین تغییرات
- کپی کارت ملی مدیرعامل و اعضاء هیات مدیره
- برگه تائید شناسه ملی و کد اقتصادی
آیا با نام تجاری میتوان به بلکلیست پیامک ارسال کرد؟
منظور از لیست سیاه؛ شمارههایی است که امکان دریافت پیام تبلیغاتی را مسدود کردند. بطور کلی ارسال پیامک تبلیغاتی به نام برند به جای سرشماره کمی سخت در جامعه پذیرفته شده، اما تمامی خطوط در حالت پیشفرض تبلیغاتی بوده و قابلیت ارسال پیامک به بلک لیست (کسانی که دریافت پیامکهای تبلیغاتی را کنسل کرده اند) ندارد. پس باید بعد از خرید خط از اپراتور موردنظر، ابتدا خط پیامکیتان را خدماتی کنید. سپس درخواست استفاده از قابلیت ارسال اس ام اس با نام تجاری را بکنید تا بتوانید به افرادی که دریافت پیامکهای تبلیغاتی را مسدود کردند نیز پیامک ارسال کنید.
خط تجاری مانند بقیه خطوط است و مادامی که خط تبلیغاتی دارید، به لیست سیاه دسترسی ندارید. با خدماتی کردن خط تجاری، میتوانید به بلک لیست هم پیام بفرستید. یادتان باشد که از خطوط خدماتی، اجازه تبلیغات ندارید. این خطوط فقط و فقط برای اطلاعرسانی استفاده میشوند.
اگر هنوز هم با وجود مطالب این مقاله به تصمیم درستی نرسیده اید، پیشنهاد میکنیم مقاله بازاریابی پیامکی بهترین ابزار برای مشهور کردن نام تجاری شما را از دست ندهید و سر فرصت مطالعه کنید.
تا اینجا سعی کردیم مفصل درباره پنل اس ام اس، ارسال پیامک با نام تجاری، مزایا و معایب آن صحبت کنیم تا شما هم با دید باز تصمیم بگیرید و برای خرید اقدام کنید، اما اگر بازهم شک دارید و هنوز مطمئن نیستید و دغدغه سود بیشتر را دارید، بهتر است به سراغ تبلیغات کم هزینه با ملی پیامک بروید.
برای دریافت فوری پنل اس ام اس در صفحه اصلی ملی پیامک ثبتنام کنید. برای مشاوره با شماره تماس ۶۳۴۰۴-۰۲۱ هماهنگ کنید تا کارشناسان ملی پیامک به تمام سوالاتتان پاسخ بدهند.