علیرضا جلالزایی گفت: نشست سرمایه گذاران کشورهای مختلف در چابهار نتایج بسیار خوب و مناسبی داشت که از آن جمله توسعه صنعت گردشگری دریایی بود.
وی گفت: به زودی با مشارکت سرمایه گذاری داخلی خط کشتیرانی مسافربری، تفریحی – گردشگری چابهار -مسقط – چابهار، دوبی- چابهار و کراچی – چابهار راه اندازی میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: از آنجا که متولی گردشگری دریایی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان است، به تبع آن و با توجه به شرایط دریایی خاص منطقه باید در حوزه گردشگری دریایی مجوزهای لازم از سوی چندین دستگاه از جمله اداره کل میراث فرهنگی استان صادر شود که امیدواریم تمامی دستگاههای دست اندرکار در این زمینه همکاری مناسبی داشته باشند.
وی اضافه کرد: سرمایهگذار یاد شده یک فروند کشتی از نوع هیوندای کشور کره جنوبی با ظرفیت ۲۴۰ نفر با امکانات و تجهیزات لازم خریداری کرده و قرار است برای نخستین بار در آبهای دریای عمان تردد کند.
جلالزایی با اشاره به این که ۷۰ میلیارد تومان برای خرید این کشتی هزینه شده است، افزود: مسیر ابتدایی این کشتی چابهار به مسقط و پس از آن چابهار – کراچی و سپس چابهار – قطر – امارات خواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: براساس پیش بینیهای صورت گرفته امیدواریم بتوانیم در فروردین ماه سال ۹۸ کشتی را راه اندازی کنیم.
وی با بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی نیز باید در این زمینه ورود کرده و با تعبیه ترمینال و پایانه مربوطه زمینه سفرهای خوشی را برای مسافران داخلی و خارجی فراهم کند به ایرنا گفت: این کشتی با رویکرد گردشگری تفریحی یا گردشگری سلامت آب یا بازیهای آبی به دریای چابهار ورود میکند.
جلالزایی تاکید کرد: باید با همکاری تمامی دستگاهها شرایطی فراهم شود که بر اساس آن توسعه زیرساختهای گردشگری سیستان و بلوچستان با محوریت گردشگری دریایی کلید بخورد و در آیندهای نه چندان دور شاهد رونق این مهم از بندر زیبای چابهار به مقاصد دیگر دنیا باشیم.
چمدان
2121