احمد راستینه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تبریک سال نو به تمام هموطنان، به نامگذاری سال ۱۴۰۲ به سال «مهار تورم و رشد تولید» اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری طی سالهای اخیر تلاش کردند با نامگذاری سالها و با تمرکز بر حوزه اقتصاد، کشور را به سمت رشد توسعه اقتصادی و هدف گذاری به سمت رشد تولیدات داخلی سوق دهند.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس یازدهم افزود: مهمترین مسئله در موضوعات اجتماعی، فرهنگی و حتی محیط زیستی توجه به مولفههای اقتصادی کشور است، طبیعتا جامعهای که از یک اقتصاد پویا برخوردار است ظرفیتهای بهتری برای رشد سایر مباحث اجتماعی و سایر حوزهها به دنبال خواهد داشت.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تورم یکی از مباحث مهم زندگی ایرانیان است، اظهار کرد: تورم یکی از مولفههای مهم اقتصادی است که متاسفانه هر روز منجر به کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم میشود این مسئله را در کوچک شدن سفره های مردم به وضوح شاهد هستیم، طی سالهای اخیر مقام معظم رهبری سعی داشتند با استفاده از ظرفیتهای داخلی کشور همچون شرکتهای دانش بنیان و جامعه را به سمت اقتصادی پایدار مبتنی بر تولید سوق دهند، بر همین اساس در طی دو سال اخیر با برنامهریزی متعددی تلاش شد تا این مهم در جهت بهبود وضعیت زندگی مردم محقق شود.
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: طی چند سال اخیر کشور دچار رکود اقتصادی بوده و امید است با تلاشهای صورت گرفته و با تاکیدات مقام معظم رهبری، امسال شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشور باشیم، در حال حاضر این رشد اقتصادی ۳/۵درصدی، خود را نشان داده است و بی تردید، توسعه روابط بین المللی در بهبود وضعیت کشور بی تاثیر نخواهد بود.
راستینه در ادامه خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت روابط منطقهای و پیوستن به سازمان شانگهای، در کنار تقویت روابط با کشورهای همسایه و قدرتهایی همچون چین و روسیه، بی تردید در وضعیت اقتصادی کشور نقش موثری خواهد داشت و مسیری برای مهار تورم است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی در مجلس یازدهم، با بیان اینکه باید کنترل تورم در سفره های مردم ملموس باشد، گفت: افزایش تولید داخلی و به چرخش درآوردن چرخ های اقتصادی شرایط اصلی و پایانی مهار تورم در کشور است جز به بهره وری از ظرفیتهای داخلی ممکن نخواهد بود.
نماینده مردم شهرکرد با تاکید به جزئیات دیگر پیام نوروزی رهبر انقلاب، یادآور شد: پیام نوروزی مقام معظم رهبری بهبود وضعیت اقتصادی است که جز تقویت قدرت خرید مردم و کمک به بهبود وضعیت جامعه محقق نخواهد بود.
نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه به نقش رسانه ملی در تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی لحظات آغازین سال به نقش فعالان مردمی و فرهنگی همچون صداوسیما در کنترل تورم و رشد تولید تاکید بسیار داشتند که فرهنگسازی را برعهده دارد، سازمانها و نهادهای فرهنگی شاید به صورت مستقیم در مهار تورم نقش نداشته باشند، اما بی تردید میتوانند به صورت غیر مستقیم آن را کنترل کنند، چرا که زبان فرهنگ و هنر، بیواسطهترین زبان در بیان مشکلات است و گاهی با هدایت سرمایهها، توانایی تقویت لایههای زیرین اقتصاد را به دنبال خواهد داشت.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش صدا و سیما در بهبود وضعیت زندگی مردم، خاطر نشان کرد: تبیین سبک زندگی مردم برای حمایت از تولیدات داخلی کوچکترین نقشی است که رسانه ملی در برابر بهبود وضعیت اقتصادی دارد. در این میان سازمانهای فرهنگی میتوانند بسترهای مختلف کشور را متناسب با آمایش سرزمینی به جامعه معرفی کنند و از همه مهمتر، رسانه ملی میتواند زمینه مناسبی برای تزریق امید به جامعه برای سازندگی باشد.
راستینه در پایان خاطر نشان کرد: دستگاه های فرهنگی به ویژه صدا و سیما میتوانند کانالی مشترک برای تمام حوزهها از مباحث اقتصادی گرفته تا اجتماعی و حتی محیط زیستی کشور باشند تا کشور را به سمت بهبود وضعیت اقتصادی هدایت کنند و به عبارتی این سازمان میتواند نقش کلیدی و راهبردی برای جامعه ایفا کند.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۱۷