تیم ملی ایران بعد از برپایی اردوی آماده سازی خود در دوحه و انجام دو دیدار تدارکاتی برابر فلسطین و قطر، امروز به اردو پایان خواهد داد و راهی امارات خواهد شد تا برای جام ملتهای آسیا مهیا شود.
شاگردان کارلوس کی روش که به عنوان یکی از مدعیهای جدی جام ملتهای ۲۰۱۹ معرفی میشوند، با پوشش جالب توجه و با بهره گیری از یکی از برندهای مطرح در امارات حاضر خواهند شد.
این اولین رونمایی از کت و شلوار خاص و ویژه تولیدی برند هاکوپیان برای تیم ملی است. کت و پوشش جالب توجه که نام هر بازیکن نیز داخل آن درج شده تا شاهزادههای پارسی برای تحقق رویایی ۴۳ ساله به شکلی ویژه در امارات حضور یابند.
جزییاتی جالب توجه از کت و شلوار خاص تیم ملی
کمپانی طراح و پشتیبانی البسه مجلسی تیم ملی هاکوپیان است که با توجه به حساسیت ویژه روی لباس کنونی تیم ملی، تحت نظارت مستقیم موسس این کمپانی این لباسها طراحی شده است.
در بخش اول طراحی این لباسها به موضوع استایل توجه شده است. مدل در نظر گرفته شده کنونی برای تیم ملی، جذب و مدرن است که برای تک تک بازیکنان شخصیدوزی صورت گرفته و هر کدام از آنها حداقل یک بار کار را پرو شده است. اسم و فامیل هر کدام از بازیکنان با اتیکت مخصوص در کار درج شده است.
بخش دوم که به متریال این کار مربوط میشود که طبق فلسفه برند هاکوپیان تمام مواد این البسه صد درصد طبیعی و از پشم شکل گرفته است که باعث میشود تنفس بدن به خوبی صورت گیرد و سازگار با محیط زیست باشد.
در بخش رنگ بندی با توجه به اینکه اکنون در دنیای مد و پوشاک، رنگ سورمهای مطرح است و شیکی خاص خود را دارد، در این طرح نیز سود گرفته شده است. برند هاکوپیان تلاش داشته برخلاف جام جهانی (با توجه به برگزاری بازیها در فصل تابستان) اکنون در ژانویه و فصل زمستان از تونالیته تیرهتر سود ببرند. در جام جهانی البته البسه با کت و شلوار بود اما اکنون کت و شلوار تک در اختیار بازیکنان قرار گرفته است. پارچههای استفاده شده از طرف یک شرکت ایتالیایی که تحت همکاری اختصاصی با این برند قرار دارد استفاده شده و با توجه به سبکی و طبیعی بودن آن، باعث میشود بازیکنان در زمان سود بردن از آنها در هواپیما و کنفرانسها و … با کمترین مشکل مواجه باشند. شلوار نیز به رنگ طوسی است و پیراهن سفید و صد درصد طبیعی و از جنس پنبه است. نکته خاص در طراحی البسه تیم ملی سود بردن از پوشت به رنگ پرچم ایران است که جلوه خاصی به این لباس داده است.
۲۵۶ ۴۳