اناتولی ترکیه نوشت که موسوی در مصاحبه با خبرنگار ما گفت که در صورت اجرای تعهد کشورهای اروپایی این احتمال وجود دارد که ایران همچنان در این توافق باقی بماند.
وی در ادامه افزود: اگر نتوانیم در این زمینه اطمینانی حاصل کنیم، یکی از گزینهها خروج ایران از توافق هستهای و گرفتن تصمیمات آتی است.
به گفته آناتولی، در ماه می (اردیبهشت) حسن روحانی رئیس جمهوری ایران اعلام کرد که در صورت عدم حمایت از منافع تهران در طول ۶۰ روز تهران توافق هستهای را ترک خواهد کرد.
علی اکبر صالحی رئیس آژانس اتمی ایران نیز گفت: تهران نیز آماده است، هر زمانی که لازم باشد، فعالیتهای غنی سازی اورانیوم خود را از سر بگیرد.
کشورهای اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس مصمم به ادامه تجارت مشروع با ایران هستند و از تجدید تحریمها توسط آمریکا پشیمان شده اند.
موسوی با اشاره به برگزاری نشست روز جمعه وین گفت، ما انتظار داریم که تصمیم نهایی در مورد آینده توافق هستهای از این نشست خارج شود.
سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: پاسخ سوال باقی ماندن ایران در توافق هستهای بستگی به تصمیماتی که در پایان این نشست گرفته خواهد شد.
دوازدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین پایتخت اتریش ساعتی قبل، پس از نزدیک به سه ساعت و ۳۰ دقیقه مذاکره میان طرفهای شرکتکننده به پایان رسیده است.
این نشست، ساعت ۱۲ بهوقت وین در سطح معاونان و مدیران کل سیاسی ایران و گروه ۱+۴ به ریاست هلگا اشمید دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در هتل کوبورگ وین برگزار شد.
هدف از نشست امروز، اطمینان از ادامه اجرای برجام در تمامی ابعاد آن و تبادلنظر درباره راههای مقابله با چالشهای ناشی از خروج و اعمال تحریمهای آمریکا علیه ایران عنوانشده بود.