به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایمیدرو، در جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و شورای معاونان ایمیدرو، «اردشیر سعدمحمدی» به‌عنوان عضو موظف هیأت‌مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران انتخاب شد.

«خداداد غریب‌پور» رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو با ابراز قدردانی از خدمات مدیریت «محمدرضا بنی‌اسدی‌راد»، گفت: سعدمحمدی در جایگاه مدیر توسعه‌گرا،‌ توجه ویژه‌ای به رونق سرمایه‌گذاری و همچنین رشد بهره‌وری و انجام مسئولیت‌های اجتماعی خواهد داشت.

غریب‌پور ادامه داد: کسب و تولید دانش فنی، ارتقای جایگاه پژوهش، کمک به توسعه معادن کوچک و توسعه اکتشاف ازجمله اهداف اساسی شرکت ملی صنایع مس ایران به شمار می‌آید.

مدیر عامل جدید صنایع مس ایران

وی اظهار داشت: با توجه به بازنشستگی مهندس بنی‌اسدی‌راد،‌ اینک دکتر سعد محمدی هدایت شرکت ملی صنایع مس را برعهده گرفته است.

«محمدرضا بنی‌اسدی‌راد» نیز در سخنان کوتاهی با تأکید بر سوابق کار تیمی در شرکت مس افزود: خانواده بزرگ این صنعت همواره با نجابت و به‌صورت یک مجموعه واحد، فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد.

وی درباره اثر فعالیت‌های پیشین سعدمحمدی در صنعت مس اظهار داشت: با توجه به تجارب قبلی سعد محمدی در شرکت مس و پیش‌بینی‌هایی که در توسعه این صنعت داشتند،‌ همواره موفقیت‌هایی را برای این صنعت رقم ‌زده‌اند.

«اردشیر سعد محمدی» مدیرعامل جدید شرکت ملی صنایع مس هم ضمن تشکر از عملکرد دوره مسئولیت بنی اسدی‌راد گفت: در دوره مدیریت وی، روابط تنگاتنگی با یکدیگر داشتیم و فعالیت وی صادقانه و خالصانه بود.

وی که نخستین‌بار در دی‌ماه سال ۸۸ سکان هدایت شرکت مس را برعهده ‌گرفته بود، اظهار امیدواری کرد که با همکاری مجموعه مس،‌ ایمیدرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت، مسیر توسعه شرکت را بیش از گذشته ادامه دهد.

سعدمحمدی که در بخشی از سوابق کاری خود مدیرعاملی شرکت‌های ملی مس، ذوب‌آهن اصفهان و هلدینگ توسعه معادن روی را دارد، تا پیش از احراز مدیرعاملی شرکت ملی صنایع مس، عضویت هیأت‌عامل و همچنین معاونت توسعه طرح‌های معدنی و صنایع معدنی ایمیدرو را  در اختیار داشت.

در این جلسه اعضای هیأت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران طی سخنانی، اخلاق حرفه‌ای، واگذاری مسئولیت‌ها،‌ توجه به صندوق بازنشستگی و کاهش تعهدات این صندوق را به‌عنوان نکات بازر مدیریت بنی‌اسدی‌راد مدیرعامل پیشین ذکر کردند.

«محمدباقر عالی» رئیس هیأت‌عامل ایدرو نیز تفویض اختیار به مدیران را یکی از ویژگی‌های مدیریتی بنی اسدی‌راد دانست و تصریح کرد: حمایت و پشتیبانی از بدنه مجموعه مس همواره سبب محبوبیت بنی‌اسدی‌راد شده بود. وی نیز توجه به مسئولیت اجتماعی را از نیازهای ضروری صنعت مس اعلام کرد.

۲۲۶۲۲۴

hotnewsسایر6 سال پیش • dahio.com • 71



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها