ترجمه اختصاصی نوریاتو: آفریقایی-آمریکاییها، اولین عکاسهای ایالات متحده بودند. برخی از عکاسهای سفیدپوست از سیاهپوستها عکسهایی گرفته بودند که هدف آنها بیشتر جلب ترحم برای سیاهپوستها بود. با این حال عکاسهای سیاهپوست متد خاص خودشان را در عکاسی محترمانه از سیاهپوستها گسترش دادند. هدف این عکاسها نه فقط شخص سوژه، بلکه تمام نژاد سیاهپوستها بود.
مطالعه بیشتر: عکس روز: یادبود مارتین لوتر کینگ
اولین پروسه عکاسانهای که در آمریکا محبوب شده بود داگوئروتایپ بود که تصاویر آینه مانندی را با جزئیات فوقالعاده تولید میکرد. دبورا ویلیس یک لیست از ۵۰ عکاس داگوئروتایپ سیاهپوست تهیه کرده است که در شهرهای مختلف آمریکا استودیو داشتهاند. آثار دو نفر از این پیشگامان با نامهای آگوستوس واشنگتن و جیمز پرسلی بال در کلکسیون موزه ملی فرهنگ و تاریخ آفریقا-آمریکا به نمایش گذاشته شده است. با اینکه داگوئروتایپها خیلی شکننده بودند، اغلب آنها را داخل جعبههای مخصوص قرار میدادند تا مردم بتوانند به راحتی آنها را جابجا کنند. در خانه یا دور از خانه، این عکسها به مردم کمک میکردند کسانی را که دوست دارند همیشه در خاطر داشته باشند. به دلیل اینکه بازتولید این عکسها خیلی راحت نبود، نگاه کردن به آنها در جمع خانواده و یا گروههای اجتماعی موضوع متداولی بود.
مطالعه بیشتر: رنسانس هارلم
در اوایل قرن بیستم، خیلی از عکاسان سیاهپوست به ایده قدرتمند نئونگرو پایبند بودند. این ایده که توسط روشنفکرانی مانند آلین لوک و دبلیو. ای. بی. دو بویس تبلیغ میشد در هسته خودش غرور نژادی، متکی به نفس بودن و انتظار حقوق برابر را داشت. در کتاب “تصاویر هدفدار: اولین تصاویر از موزه ملی تاریخ و فرهنگ آفریقا-آمریکا” تانیا شیهان در مورد آثار عکاسان سیاهپوستی مانند کرنلیوس م. باتی، آرتور پ. بدو، جان جانسون و ادیسون ن. اسکورلاک صحبت میکند که عکسهای آنها از زنان، مردان و کودکان سیاهپوست غرور نژادی را در بین سیاهپوستها تجسم کرد. خیلی از این تصاویر در نشریات سیاهپوستها منتشر شدند. قصد این نشریهها از این کار این بود که برای مخاطبان سیاهپوست یک مدل ارائه کنند.
مطالعه بیشتر: عکاسی فاین آرت و تفاوت آن با عکاسی مستند
این تصاویر مطمئنا تاثیر مشهودی روی آفریقایی-آمریکایی ها داشت. مجموعه این عکسها ارزش افراد را هم به صورت فردی و هم به صورت جمعی در بین جامعه بزرگتری که اغلب آنها را سرکوب میکرد به نمایش گذاشته است. معنی دقیق هر عکس بسته به شخص متفاوت است ولی با دیدن شایستگیهای خودشان، آفریقایی-آمریکاییها توانستهاند به الهام، غرور وآرامش دست یابند. تا به امروز هم این تصاویر خیلی جذاب هستند و ما را تحریک میکنند تا ماموریت و آرزوهای سیاهپوستان را جلوی دوربین و پشت آن درک کنیم.
نوشته سیاهپوست ها و عکاسی اولین بار در مجله نوریاتو | رسانه جامع هنرهای تجسمی پدیدار شد.