اشرف بروجردی، فعال سیاسی اصلاحطلب در اینباره اظهار داشت: در هر جامعهای که انتخابات را پیش روی خود میبیند، باید یکسری اِلمانهایی در نظر گرفته شود تا افکار عمومی به این تشخیص برسد که رایاش کارساز خواهد بود. ما در ایران در حالی به استقبال انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری میرویم که غالب مردم منتظر نوع عملکرد شوراینگهبان هستند تا بعد از آن برای رای دادن یا ندادن تصمیمگیری کنند.
رئیس کتابخانه ملی در ادامه سخنانش گفت: اگر شوراینگهبان با در نظر گرفتن موقعیت حساسی که کشورمان پیش روی خود میبیند، به همه سلیقهها مجوز حضور در انتخاباتی رقابتی بدهد، با قطعیت میتوان مشارکت بالایی را برای انتخابات ۱۴۰۰ پیشبینی کرد. اما اگر کمافیالسابق قرار بر یکسویه نگری باشد و فقط یک جناح خاص و امتحان پس داده دست خودش را برای معرفی کاندیدا باز ببیند، معلوم است که بیشتر مردم رغبتی برای حضور در پای صندوق رای نخواهند داشت.
او تصریح کرد: البته برخی هم این عقیده را دارند که حتی اگر چهرههای شاخص اصلاحطلب هم تایید شوند، مردم باز به دلیل گرفتاریهای این چند سال اخیر رای نخواهند داد و مشارکت بسیار پایین در انتخابات اسفند ۹۸ در خردادماه سال آتی تکرار خواهد شد . بنده این ذهنیت را به طور جدی رد کرده و میگویم، مردم ایران به خوبی به اهمیت انتخاب رئیس دولت واقف هستند و فقط کافی است، شوراینگهبان فرصت حضور را از چهرههای اصلح سلب نکند تا مثل سال ۹۶ شاهد هجوم ایرانیها به مراکز رایگیری باشیم. در واقع مردم فقط توقع دارند، کاندیدای موردنظرشان بتواند مجوز حضور در انتخابات را به دست بیاورد.
وی توضیح داد: به عنوان مثال، حضور چهرهای مثل آقای خاتمی که به لحاظ مقبولیت جایگاهی فاخر در میان افکار عمومی دارد، میتواند یکی از پر رایترین انتخابات برای نظام اسلامی را تضمین کند. البته متاسفانه نه ایشان میآیند و نه امکان تایید شدنش از سوی شورای نگهبان وجود دارد.
اشرف بروجردی در پایان گفت: امیدوارم شورای نگهبان مردم را ناامید نکند تا انشاءالله انتخاباتی پرشور و تاثیرگذار داشته باشیم.
2727