سیر در کدام حالت بیشترین فایده را برای شما دارد؛ خام یا پخته؟
اگرچه سیر خام به علت بوی بد خود، از سوی بسیاری از افراد به شدت رد می شود، اما تعداد افرادی که به علت خواص متعدد سیر، آن را در ماست، سالاد و خوراک های مختلف اضافه می کنند، کم نیست. اما سوال اصلی این است که اصلا سیر خام بهتر است یا پخته؟
به گزارش ، اگرچه سیر خام به علت بوی بد خود، از سوی بسیاری از افراد به شدت رد می شود، اما تعداد افرادی که به علت خواص متعدد سیر، آن را در ماست، سالاد و خوراک های مختلف اضافه می کنند، کم نیست. اما سوال اصلی این است که اصلا سیر خام بهتر است یا پخته؟
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، سیر یکی از مفید ترین سبزیجات جهان است کحه با خواص بی نظیر خود حتی از سوی پزشکان متخصص قلب و عروق نیز به کرات توصیه می شود. مصرف منظم سیر می تواند از بسیاری از مشکلات پیشگیری کرده و در درماند بیماری های مختلف نقش داشته باشد.
اما برای بسیاری از مشتاقان مصرف سیر، یک سوال بزرگ مطرح است که اصلا سیر خام بهتر است یا پخته؟ جالب است بداید که هم سیر خام و هم سیر پخته خواصی منحصر به فرد دارند و برعکس بسیاری از سبزیجات دیگر، سیر پخته خواص مفید خود را از دست نمی دهد.
به افرادی که مشکلات معده، حساسیت های آلرژیک یا سیستم گوارشی ضعیفی دارند توصیه می شود سیر را خام مصرف نکنند، چرا که ممکن است بدنشان به این نوع سیر واکش نشان دهد. سیر پخته واکنش های آلرژیک کمتر و فعالیت های بیولوژیک بیشتری در بدن انسان دارد، اما این به این معنی نیست که سیر خام خاصیتی اندک دارد.
اگر با بوی سیر مشکلی ندارید سعی کنید حداقل هفته ای ۳ بار سیر را در ماست رنده کرده و با شوی میل کنید تا با بسیاری از مشکلات مثل چربی و فشار خون خداحافظی کنید.
برخی سیر های تازه و انواعی از سیر مثل سیر پلویی تندی کمتری دارند و حتی می توانند مثل پیاز کنار غذا مصرف شوند. البته هرگز مصرف سیر را با دوز بالا و شدید شروع نکنید، چرا که شاید معده یا سیستم بدنتان به این ماده غذایی واکنش خوبی نشان ندهد.
مصرف سیر پخته به ویژه در سوپ و هنگام سرماخوردگی به شدت در کاهش علائم بیماری و درمان حالات عفونت و بیماری کمک کننده است. در ضمن سیر پخته بوی بسیار کمتری در دهان باقی می گذارد که با مسواک و آدامس قابل برطرف شدن است. بنابراین سیر پخته در انواع غذاها گزینه ای مناسب برای افراد شاغل محسوب می شود.
انتخاب