علیرضا کاظمی در آستانه «هفته بهداشت روان» ( ۱۸ تا ۲۴ مهرماه) پیامی را به همین مناسبت صادر  و بر  تلاش گسترده جهت حفظ و ارتقای بهداشت روان دانش‌آموزان، به ویژه در دوران کرونا، تأکید کرد.

در متن پیام سرپرست وزارت آموزش و پرورش آمده است: بهداشت روان، یکی از مؤلفه‌های مهم در کیفیت زندگی است که حفظ و تقویت آن می‌تواند زمینه‌ساز رشد فردی و اجتماعی، رضایت از زندگی، امید به آینده و محافظت در برابر انواع عوامل مخاطره آمیز در زندگی باشد.

عوامل مختلفی، بهداشت روان را در دنیای معاصر، مورد مخاطره و تهدید قرار داده‌اند که طیف گسترده‌ای از اختلال‌ها و بیماری‌ها و در نتیجه، تضعیف شاخص‌های کیفیت زندگی را به دنبال دارند.

در بین این مخاطرات، اپیدمی کرونا موجب تشدید عوامل مخاطره‌آمیز بهداشت روان شد و تبعات آن، از جمله سوگ از دست دادن عزیزان و نیز استرس‌های ناشی از بیماری و ابتلا به آن، موجب فشار گسترده‌ای به کیفیت زندگی بشر گردید.

در این بین، کودکان و نوجوانان، بیشتر از هر زمان دیگری، متأثر از این عوامل مخاطره‌آمیز هستند و لازم است با راهکارهای مختلف، ضمن کاهش و کنترل عوامل مخاطره آمیز، نسبت به محافظت و نیز ارتقای تاب‌آوری ایشان در برابر عوامل مخاطره‌آمیز بهداشت روان، کوشش کرد.

وزارت آموزش و پرورش، با آگاهی از خطر آسیب‌پذیری کودکان و نوجوانان در شرایط کرونا، همه اهتمام خود را برای ارائه انواع خدمات مشاوره‌ای و پیشگیرانه و نیز ظرفیت‌سازی برای فرصت برابر و عادلانه برای دسترسی دانش‌آموزان به این خدمات، با هدف اطمینان از بهداشت روان و مواجهه مؤثر ایشان با عوامل مخاطره‌آمیز در دوران کرونا، به کار بسته است.

تماس گسترده و روزانه مشاوران مدارس با دانش‌آموزان و خانواده‌های ایشان، ارائه خدمات ضروری مشاوره و مددکاری اجتماعی، راه اندازی خط ملی نماد به شماره ۱۵۷۰، برگزاری دوره‌های آموزشی پیشگیرانه و خودمراقبتی، انتشار پوسترهای آموزشی ترویجی، شناسایی دانش‌آموزان در معرض خطر و ارائه خدمات  مورد نیاز به ایشان، بخشی از خدمات آموزش و پرورش برای حفظ و ارتقای بهداشت روان دانش‌آموزان و محافظت از ایشان در برابر مخاطرات روانی اجتماعی است.

در پایان این پیام نیز آمده است: اکنون در آغاز سال تحصیلی جدید، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ فرهنگیان و نیز خانواده‌های عزیز برای کوشش و تلاش گسترده جهت حفظ و ارتقای بهداشت روان دانش‌آموزان، بویژه در دوران کرونا،امید است در آینده نیز همچنان با کمک یکدیگر بتوانیم گام های بلندتری برای ارتقای شاخص‌های  بهداشت روان دانش‌آموزان برداریم.

۲۳۵۲۳۳

hotnewsخبر3 سال پیش • dahio.com • 7

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها