به گزارش امروز (شنبه) شبکه خبری «سی ان ان»، «شیخ حمد بن جاسم» در مطلبی در توییتر نوشت: خبر پیشنهاد برای ایجاد یک شبکه ایمن مواد غذایی بین کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را خواندم، اما نمیفهمم که چگونه ما در قطر سهم خود از مواد غذایی را ارسال میکنیم، یا چگونه دریافت خواهیم کرد. آیا این کار از طریق عمان و کویت و یا به صورت مستقیم انجام میشود.
وی افزود: این خبر در زمان خودش شوخی گریهآوری است و فاقد کمترین احترام برای ذهن خلیج فارس میباشد که چارهای جز صداقت ندارد.
کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس روز پنجشنبه با پیشنهاد کویت برای ایجاد شبکه غذایی یکپارچه در بین اعضای این شورا برای دستیابی به امنیت غذایی موافقت کردند.
نخست وزیر سابق قطر افزود: با این حال، من در تلاش دولت دوست و برادر کویت که تاسیس شورای همکاری خلیج فارس در ابتدا با پیشنهاد آن اعتبار یافت، برای امید و خوشبینی در این پیشنهاد شک ندارم.
وی اضافه کرد: قطر پیش از این ایده ایجاد انبار مواد دارویی و بومیسازی صنعت داروسازی در کشورهای عضو شورای همکاری را مطرح کرده بود، اما این آرزو با بحران محاصره قطر که به زودی سومین سالگرد آن فرا میرسد، خاموش شد.
در 5 ژوئن سال 2017، عربستان سعودی، امارات و بحرین همراه با مصر اعلام کردند که روابط خود با قطر را قطع کرده و دیپلماتهای خود را از دوحه خارج کردند.
با افزایش نگرانیها از شیوع «ویروس کرونا» در منطقه، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از جمله قطر برای مقابله با این بیماری همهگیر سعی کردند روابط نزدیکی را نشان دهند.
ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.