به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی موسسه تسکین، شیرین صدیق نژاد در تشریح این مهم که فعالیت های موسسه محک از سال ۱۳۷۰ تا ۸۵ معطوف به پوشش و حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تهرانی و شهرستانها در بیمارستانهای تهران بود، گفت: طی این سالها تمامی بیماران برای دریافت هر نوع خدمات حمایتی نیازمند حضور در تهران بودند که برای جلوگیری از آسیب های ناشی از مهاجرت، جلوگیری از فروپاشی اقتصادی خانواده، حفظ امنیت شغلی پدر و یا والدین، احساس امنیت روانی کودک و خانواده در فرهنگ بومی و حفظ کانون خانواده، موسسه محک را بر آن داشت تا با اتکا به گروه های داوطلب خدمات خود را در شهرستان ها توسعه دهد.
وی افزود: تعداد کودکان تحت حمایت موسسه محک در شهرستانها در سال ۸۵، ۲۸ درصد بوده که با توسعه همکاری با موسسات داوطلب شهرستانها این میزان حمایت از کودکان در سال ۹۷ به ۶۰ درصد افزایش یافته است.
صدیق نژاد با اشاره به اینکه عدم شناخت فرهنگ شهرستانها، عدم شناخت خیران و خطرات و مشکلات برای شعب و نمایندگیها وجود داشت، اظهار داشت: طی یک برنامه پنج ساله استراتژیک مصوب شد تا موسسه محک فعالیت های خود را در شهرستان ها برون سپاری کرده و با همکاری موسسات محلی اقدامات لازم را پیش ببرد که در این راستا همکاری و عقد تفاهم نامه با موسسه تسکین در تبریز نیز در مرداد ماه سال ۹۸ انجام شد.
مدیر دفاتر شهرستانهای موسسه محک تعداد کودکانی که از ابتدای فعالیت محک در بیمارستان کودکان تبریز تاکنون مورد حمایتهای همه جانبه قرار گرفته اند را هزار و ۳۲۹ کودک عنوان کرد که در حدود ۱۱ میلیارد ریال برای هزینه های درمانی از محل کمک های مردمی محک به آنان پرداخت شده است.
وی در ادامه افزود: اما همکاری با موسسه تسکین باعث شد تا از ابتدای سال ۹۸ تاکنون نزدیک به ۵۰۰ کودک مورد حمایت در بیمارستان کودکان تبریز افزایش یافته و در حدود ۲۲ میلیارد ریال برای هزینه های درمانی آنان پرداخت شده است.
صدیق نژاد یادآور شد: فعالیت درخشان موسسه تسکین در بیمارستان کودکان تبریز مهمترین محرک برای عقد همکاری محک با این موسسه در تبریز بود و تسکین طی هفت ماه سال جاری ۱۵ درصد هزینه درمانی ۵۰۰ کودک مبتلا به سرطان را به مبلغ شش میلیارد ریال پرداخت کرده که این مهم جز به همت یاوران و مدیران خیراندیش این استان صورت نمی گرفت.
مدیر دفاتر شهرستانهای موسسه محک با اشاره به تجارب موفقیت آمیز در همکاری با تسکین گفت: این همکاری زمینه ارائه شایستهترین خدمات در محل زندگی به کودک و خانواده آنها را فراهم آورده و از سوی دیگر استحکام نهاد خانواده و امنیت شغلی والدین به واسطه جلوگیری از مهاجرت و به دنبال آن تأمین امنیت روانی کودک و دیگر اعضای خانواده بیش از پیش فراهم شده است.
وی همچنین دیگر دستاوردهای این همکاری را فراگیری و یکپارچهسازی خدمات مؤثر و همهجانبه برای فرزندان این سرزمین عنوان کرد.
شیرین صدیق نژاد ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد بهبود تمامی کودکان مبتلا به سرطان بوده و آن را به جشن بنشینیم و شاهد کنترل این بیماری در کودکان این سرزمین باشیم.
46
