وی با اشاره به اینکه کم‌تحرکی و بی‌تحرکی افراد را مستعد ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی قرار می‌دهد، افزود: فشار خون بالا و چاقی بیش از حد دو نشانه شایع از احتمال ابتلا به سکته‌های قلبی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: زمانی که فرد سکته می‌کند، دچار حالت تهوع می‌شود، چشمانش تار می‌بیند و توانایی حرکت دستان خود را ندارد؛ البته این نشانه‌ها در افراد متفاوت است.

قینی تاکید کرد: علائم هشدار دهنده زمانی به وجود می‌آید که فرد یک مشکل عصبی کوتاه مدت پیدا کند به طور مثال دستش برای مدت زمان کوتاهی خواب برود یا چشمانش تار شوند که نشان می‌دهد رگی تنگ شده است  و برخی از مردم این علامت‌ها را نادیده می‌گیرند در صورتی که علائم هشداری مبنی بر این است که سکته هر زمانی ممکن است به وجود آید.

وی خاطر نشان کرد: بیماران دچار سکته قلبی در حین درمان، رگ آنها باز می‌شود بنابراین ممکن است این لخته از دیواره جدا و به سمت مغز آنها حرکت کند و دچار سکته مغزی شوند البته این مسئله از هر هزار  نفر برای یک نفر در زمان درمان به وجود می‌آید.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران  یادآور شد: پس از وقوع سکته در هر دقیقه، دو میلیون سلول از بین می‌رود لذا درمان به موقع این بیماری بسیار حائز اهمیت است.

تندرست