«حسن غفوری فرد» در مورد میزان گرایش افراد به فعالیت حزبی در کشور گفت: در بسیاری از موارد در جامعه می بینیم که افراد در جایگاه های مختلف مدیریتی و اجرایی و اقشار مختلف جامعه عنوان می کنند که جزء هیچ گروه و حزب و دسته ای نیستند که این امر مایه افتخار نیست بلکه نشان می دهد که این افراد به سرنوشت کشور خود علاقه ای ندارند.احزاب در گذشته یا تولید شوروی یا شاه بودند به همین جهت مردم نگاه مثبتی به فعالیت حزبی و تشکل های سیاسی ندارند.
وی در مورد تعریف حزب از دیدگاه اسلام گفت: تعریف ما از حزب باید یک تعریف قرآنی باشد. در قرآن آیات زیادی در مورد تشکل های حزبی ارایه شده است که آیه «ان الحزب هم الغالبون، ان الحزب هم المفلحون» از جمله این آیات قرآنی است. در هر حقیقت قرآن در قالب حزب الله مشخصاتی را برای تشکلهای حزبی تعریف کرده است.
غفوری فرد با اشاره به کتاب «شیعه یک حزب تمام» از دکتر شریعتی خاطر نشان کرد: در این کتاب شیعه بر اساس تعریف ارایه شده از حضرت علی (ع) دشمن ظالم و یار مظلوم است که این نگاه نیازمند یک حزب و تشکل است تا دارای قدرت و عده و اراده باشد. در گذشته مردم در ایران به دور یک محور یا مرجع تقلید مانند نواب صفوی جمع می شدند، اما امروز با توجه به گسترش فضای مجازی طبیعی است که باید تشکیلات حزبی ایجاد شود.
رییس سابق خانه احزاب در مورد ورود جوانان به احزاب و تشکل های سیاسی خاطر نشان کرد: جوانان می توانند با توجه به اطلاعاتی که در روزنامه های و جراید منتشر می شود با تکیه بر بیانیه گام دوم رهبر انقلاب که تاکید زیادی بر حضور جوانان در حوزه های گوناگون دارد وارد احزاب و تشکل های مورد نظر خود بشوند. ورود جوانان به احزاب و تشکل های سیاسی می تواند تجربه خوبی برای فعالیت های جوانان در آینده کشور باشد و جوانان قبل از ورود به مسئولیت های مختلف مدیریتی و اجرایی می توانند تجارب خوبی را در سایه فعالیت حزبی کسب کنند.
۲۱۴۲۱۴