در حال حاضر برای مردم کره جنوبی معمول است که نه تنها یک سن، بلکه سه سن داشته باشند – یک “سن بین‌المللی”، یک “سن کره ای” و یک “سن تقویمی”.

اما به منظور پایان دادن به سردرگمی ناشی از این سیستمِ سه‌تاییِ محاسبه سن، به ویژه در اسناد رسمی و مدارک پزشکی، پارلمان این کشور حکم داده است که از ژوئن سال ۲۰۲۳ میلادی، تمام اسناد رسمی باید از استاندارد “سن بین المللی” استفاده کنند.

مقامات معتقدند که روش‌های مختلف محاسبه سن افراد، منجر به آشفتگی مداوم و هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی غیرضروری شده است. درخواست‌ها برای استاندارد کردن شمارش سنی از زمانی برجسته شد که مقامات بهداشت و درمان این کشور مجبور شدند برای تنظیم دستورالعمل‌ها و خط‌ مشی‌های واکسن کرونا از سن بین‌المللی به جای سن کره ای استفاده کنند.

این استانداردسازی که به دنبال مذاکرات طولانی انجام می شود، کره جنوبی را با اکثر کشورهای جهان همسو می کند و اختلافات قانونی ناشی از استفاده از سه سیستم مختلف را کاهش می دهد.

کره جنوبی سه روش برای شمارش سن دارد. این کشور از سال ۱۹۶۲ برای فرآیندهای قانونی و اداری از سیستم شمارش “سن بین المللی استفاده” می کند، روشی که به تعداد سال هایی که از تولد نوزاد می گذرد اشاره دارد و از صفر شروع می‌شود – یعنی همان سیستمی که در اکثر کشورهای دیگر استفاده می شود.

اما در روش رسمی دیگرِ شمارش سن موسوم به “سن تقویمی”، نوزادان در سن صفر به دنیا می آیند و در اول ژانویه سالانه یک سال به سن‌شان افزوده می‌شود حتی اگر تا روز اول ژانویه سال جدید هنوز یک ساله نشده باشند. برای مثال بر اساس این سیستم متولدین دسامبر (ماه دوازدهم میلادی) ۲۰۲۰ تا ژانویه سال بعد (۲۰۲۱) یک ساله محسوب می شوند، حتی اگر کوچکتر باشند. این روش عمدتاً برای تعیین سن قانونی برای حوزه‌های حقوقی است که درصد قابل توجهی از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به خصوص برای خدمت سربازی اجباری یا محاسبه سن قانونی برای مصرف الکل و سیگار استفاده می‌شود.

همچنین سومین سیستم، سن سنتی کره ای است که در آن همه افراد در بدو تولد یک سال دارند و بدون توجه به تاریخ تولد، در روز سال نو یک سال بزرگتر می شوند.

اکثر مردم از سن کره ای که ریشه در چین دارد در زندگی روزمره و مراودات اجتماعی خود استفاده می کنند، در حالی که “سن بین المللی” بیشتر برای مسائل قانونی و رسمی استفاده می شود – به عنوان مثال، هنگام برخورد با قوانین مدنی.

اما از این پس طبق تارنمای مجلس و اسناد مربوط به این لایحه، قانونی که روز پنجشنبه تصویب شد، استفاده از “سن بین‌المللی” را در تمام حوزه‌های قضایی و اداری استاندارد می‌کند.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، در این بیانیه آمده است: دولت‌های ایالتی و محلی باید شهروندان را تشویق کنند تا از “سن بین‌المللی” خود استفاده کنند و تبلیغات لازم را برای آن انجام دهند.

۲۳۳۲۳۳

hotnewsخبر2 سال پیش • dahio.com • 2

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها