انسان همیشه بهدنبال این است که مرزهای خطر و هیجان را پشتسر بگذارد و با رویارویی با چالشهای جدید و مخاطرهآمیز لحظات پرهیجانی را تجربه کند. این ماجراجوییها ممکن است ساده و معمولی باشند و بعضی مواقع نیز خطراتی را بهدنبال دارند.
درواقع همین خطرها هستند که به ماجراجویی معنا میدهند و انسان را به انجام خطرهای بیشتر ترغیب میکنند. همین امر باعث شده تا گاهی اوقات ماجراجویان بیباکی را ببینیم که در پی انجام کارهای خطرناک و پرهیجان دچار آسیبهای فیزیکی و شکستگیهای دست و پا شدهاند. گاهی اوقات نیز ماجراجویانی پیدا میشوند که انجام کارهای پرهیجان معمولی آنها را راضی نمیکند و دست به ماجراجوییهای بسیار خطرناک و مرگباری میزنند.
خوشبختانه در بیشتر مواقع این ماجراجوییها به خوبی پیش میرود و ماجراجو از مهلکه جان سالم به در میبرد اما این سکه روی دیگری نیز دارد و گاهی اوقات اوضاع به خوبی پیش نمیرود و ماجراجوی بختبرگشته جان خود خود را در این راه از دست میدهند.
به همین منظور در ادامه قصد داریم داستان ماجراجویان بیباکی را برای شما بگوییم که جان خود را در این راه از دست دادهاند.
1. وو یانگینگ
وو یانگینگ (Wu Yongning)، جوان نترس ۲۶ سالهای بود که تخصص ویژهای از بالارفتن از ساختمانهای مرتفع و آسمانخراشها داشت، وو یانگینگ عاشق این بود که از این ساختمانها بالا برود و از خودش فیلم بگیرد و در فضای مجازی منتشر کند.
جالب است بدانید زمانی که وو یانگینگ از دنیا رفت از چیزی حدود ۳۰۰ ساختمان مرتفع بالا رفته و این ویدئوها را در حسابهای شبکههای اجتماعیاش منتشر کرده بود. به این ترتیب میتوان گفت وو یانگینگ تخصص کافی برای بالا رفتن از این ساختمانهای مرتفع را داشت و یک ماجراجوی تازهکار و آماتور نبود. جالبتر اینکه وو یانگینگ اصرار زیادی داشت که یک حرفهای تمامعیار است و هیچ نیازی به تجهیزات امنیتی در بالارفتن از ساختمانها ندارد، در نتیجه با دست خالی و بدون هیچگونه وسیله ایمنی از بلندترین آسمانخراشهای دنیا بالا میرفت.
وو یانگینگ در صحبتهای خود متذکر شده بود که او برای بالا رفتن از آسمانخراشها به هیچچیزی نیاز ندارد و این کار را با کمک تخصصی که در هنرهای رزمی بدست آورده است انجام میدهد. یانگینگ همیشه قبل از اینکه از یک ساختمان بالا برود این ساختمان را کاملاً بررسی میکرد و نقشهای دقیق تدارک میدید تا بر اساس همین نقشه صعودش را آغاز کند.
همهچیز برای وو یانگینگ بهخوبی پیشرفت این ماجراجوی بیباک برای خودش طرفداران زیادی پیدا کرده بود تا اینکه یک روز از آسمانخراش چانگشا (Changsha)، در چین بالا رفت. یانگینگ صعودش را سالم و سلامت آغاز کرد اما از این آسمانخراش هرگز سالم به پایین نیامد و در همین ماجراجویی جان شیریناش را از دست داد.
از قرار معلوم یانگینگ نتوانست بهخوبی کنترلاش را حفظ کند و از این آسمانخراش مرتفع به پایین سقوط کرد. ویدئودی این حادثه دلخراش، آخرین ویدئویی بود که از وو یانگینگ بهعنوان یکی از بزرگترین آسمانخراش نوردان دنیا باقیمانده است.
در پایان به این نکته غمانگیز نیز اشاره کنیم که وو یانگینگ علاقه زیادی به بالا رفتن از آسمانخراشها داشت اما اینکار را بهخاطر علاقهاش انجام نمیداد و ظاهراً نیاز شدید مالی به پول او را وادار کرده بود تا ماجراجوییهای مرگباری انجام دهد. یک انجمن مخفی که هرگز نامش فاش نشد برای هربار بالا رفتن یانگینگ از آسمانخراش مبلغ ۱۵ هزار دلار به یانگینگ پرداخت میکرد. یانگینگ بیچاره این پولها را برای خرج ازدواجش نیاز داشت که نقشههایش نقش برآب شد و دستآخر جانش را برای عشقی که به آسمانخراش نوردی و نامزدش داشت از کف داد.
2. والری رُزکف
اگر به ورزشهای پرهیجان علاقه داشته باشید حتماً بیس جامپینگ (BASE jumping) را میشناسید، در این ورزش از یک مکان بسیار بلند با چتر یا وینگسوییت به پایین میپرند و همین امر باعث شده یکی از پرمخاطرهترین ورزشهای دنیا باشد. جالب است بدانید براساس آماری که پایگاه خبری تلگراف منتشر کرده، ۷۲ درصد از ورزشکاران بیس جامپینگ مرگ یا آسیبهای جدیدی یکی دیگر از ورزشکاران در این رشته را مشاهده کردهاند. ۴۲ درصد از این ماجراجویان نیز شخصاً دچار آسیبهای جدی شدهاند و ۷۶ درصد از آنها دستکم یکبار نزدیک بوده است جان خود را در این راه از دست بدهند. بیس جامپینگ بهاندازهای خطرناک است که در بسیاری از کشورها این ورزش ممنوع اعلام شده.
به این ترتیب با نگاهی به این آمار میتوان متوجه شد که با یکی از خطرناکترین ماجراجوییهای دنیا سروکار داریم. والری رزکف، ماجراجوی روس بود که این آمار و ارقام دلش را نلرزاند و باعث نشد از این ورزش پرمخاطره دوری کند. وی برای اینکه عشق و علاقهاش به این ورزش را نشان دهد چالشی را پیشروی خودش گذاشت تا بر اساس این چالش از بلندترین مکانهای هفت قاره دنیا با وینگ سوییت به پایین بپرد.
برای آن دسته از کاربرانی که با پرش از ارتفاع با وینگسوییت آشنایی ندارند باید بگوییم کسی که چنین پرشی را انجام میدهد در هوا با سرعتی حدود ۳۲۰ کیلومتر در ساعت حرکت میکند. اما والری رزکف عاشق هیجان بود و گوشش بدهکار این حرفها نبود که این ورزش چه خطراتی را در پی دارد. والری قبل از اینکه جان خودش را در این راه از دست بدهد از کوه اولوتانا (Ulvetanna) که ۲۹۱۳ متر ارتفاع دارد و یکی از مرتفعترین کوههای قطب جنوب است به پایین پریده بود و سابقه پرش به داخل یک آتشفشان فعال را نیز در کارنامهاش داشت. این ماجراجوی روس حتی رکورد بیشتر ارتفاع پرش با وینگ سوییت را نیز با پرش از ارتفاعات کوه چانگتسه در تبت از آن خود کرده بود. این پرش از ارتفاع هفت هزار و دویست و بیست متری انجام شده بود.
آخرین پرش والری رزکف از ارتفاع ۶۷۰۰ متری انجام شد و پس از اینکه از قله کوه اما دابلام (ama dablam)، واقع در شرق نپال به پایین پرید با صخرهها برخورد کرد و جانش را از دست داد. شوربختانه باید گفت والری رزکف در زمان مرگ ۵۲ سال بیشتر نداشت و پدر دو فرزند پسر بود.
3. دین پاتر و گراهام هانت
در بالا برای شما از خطرات بیس جامپینگ گفتیم اما همانگونه که شما بهتر از ما میدانید ماجراجویان جسوری هستند که خطر را نمیشناسند و از هیچ چیزی ترس ندارند. در این زمینه میتوان به دین پاتر (Dean Potter) و گراهام هانت (Graham Hunt)، اشاره کرد. این جوانان ماجراجو و بیباک از یکی از ارتفاعات پارک ملی یوسیمیتی (Yosemite National Park)، با وینگ سوییت به پایین پریدند و پیکر بیجان آنها بود که به زمین رسید.
پارک ملی یوسیمیتی به داشتن قلههای بلند و کوههای زیبا و پرابهت معروف است و همین کوهها باعث شد تا دین اتر و گراهام هانت در حین پرش به صخره یکی از آنها برخورد کنند و در دم جان بدهند.
لازم به ذکر است دین پاتر و گراهام هانت تجربه خوبی در پرش با وینگ سوییت داشتند و به قولی استاد این کار بودند اما این ورزش به اندازهای خطرناک است که تجربه در آن نقش چندانی ندارد و به هر اندازه هم که فردی وارد باشد باز هم با اندک اشتباهی جان خود را از دست خواهد داد.
دین پاتر یکی از معروفترین چهرهها در زمینه ورزشهای مخاطره آمیز بود و فعالیتهای خطرناک زیادی در دامنههای کوههای یوسیمیتی انجام داده بود که در این زمینه میتوان صعود او از ارتفاعات یکی از این کوهها اشاره کرد. او این صعود را تنها با دست خالی و بدون استفاده از هیچگونه لوازم ایمنی انجام داده بود.
پارک ملی یوسیمیتی شرایط ویژهای برای کارهای خطرناک دین پاتر مهیا میکرد و به همین دلیل مسئولین این پارک، حضور وی را ممنوع اعلام کرده بودند اما او به اندازهای به ماجراجویی علاقه داشت که غیرقانونی وارد این پارک شد و با انجام پرش وینگ سوییت جان خودش را از دست داد.
دین پاتر ید طولایی در انجام ماجراجوییهای خطرناک داشت و بهاندازهای در این کارها بیگدار به آب میزد که هیچ مجموعهای حاضر نبود اسپانسری ماجراجوییهای او را بر عهده بگیرد. بیپروا بودن دین پاتر به اندازهای بود تا وقتی که خبر مرگ او و گراهام هانت به گوش سایر ورزشکاران رشتههای مخاطرهانگیز رسید، هیچکدام از همقطارانش تعجب نکردند و مدعی شدند میدانستند که این ماجراجوییها دستآخر کار دستش میدهد و روزی خبر مرگ او را خواهند شنید.
4. اون هارت
بدون شک شما هم مسابقات کشتیکج که به آن پرو رستلینگ نیز میگویند را دیدهاید و مجذوب صحنههای پر زد و خورد این ورزش شدهاید اما حتماً بهخوبی میدانید که بیشتر این صحنهها از پیشطراحی شده و درواقع حاضرین در این مسابقه بدلکارهای خوبی هستند که زد و خوردهای واقعی را انجام نمیدهند. در نتیجه نباید انتظار آسیبهای جدی را در این رشته داشته باشیم و تمام چیزهایی که میبینیم بدلکاریهایی بیش نیستند.
اما اون هارت ۳۳ ساله ، یکی از ورزشکاران این رشته بود که در سال ۱۹۹۹ بابت همین حرکات جان عزیزش را از دست داد. او از ارتفاعی حدود ۲۵ متر به داخل رینگ پرید و با سینه حریف برخورد میکند و داخل رینگ میافتد و همین حادثه باعث مرگ او میشود. از قرار معلوم اون هارت بختبرگشته بهخوبی میدانست چه کار خطرناکی انجام میدهد و قبل از اینکه به مسابقه برود به همسرش قول داده بود که چنین کار مرگباری را هرگز انجام ندهد اما ظاهراً نظرش عوض میشود و با انجام این حرکت جانش را از دست میدهد. جالب اینجاست سقوط او از تلویزیون برای افرادی که این مسابقه را بهصورت زنده تماشا میکردند پخش نشد و مخاطبین دقیقاً نمیدانستند چه اتفاقی افتاده است.
حتی تماشاچیانی که این مسابقه را از نزدیک مشاهده میکردند نیز فکر کردند خراب شدن حال اون هارت قسمتی از برنامه است، این قضیه زمانی بالا گرفت که وینس مکمن، رقیب اون هارت در حرکتی ناجوانمردانه مسابقه را بهرغم حال بد اون هارت ادامه داد و پس از اینکه داور متوجه شد واقعاً حال اون هارت خراب است پرسنل اورژانس را خبر کرد. اون سریعاً به بیمارستان منتقل شد و در بیمارستان جان داد.
پس از مرگ این قهرمان، حاشیههای زیادی در خصوص پرخطر بودن مسابقات کشتیکج صورت گرفت و قرار شد تمهیدات امنیتی بیشتری رعایت شود، در نهایت نیز مجموعه برگزار کننده این مسابقات در سال ۲۰۰۲ مبلغ ۱۸ میلیون دلار به بازماندگان اون هارت بهعنوان غرامت پرداخت کرد تا شاهد خاتمه یافتن یکی از غمانگیزترین اتفاقهای مسابقات کشتیکج باشیم. روایتهای دیگری نیز از این حادثه وجود دارد اما چیزی که برای ما مهم است این نکته است که یک ورزشکار ترازاول در مسابقات رسمی و جلوی دوربین با انجام حرکات ماجراجویانه و خطرناک جانش را از دست داد.
اون هارت دل خوشی از این مسابقات نداشت و میخواست خودش را بازنشسته اعلام کند و به شغل معملی روی آورد، اما روزگار به او مهلت نداد و همسرش را بیوه و دو فرزندش را یتیم کرد.
5. کای لی استاکینگ
در ابتدای تمامی برنامههای مخاطرهآمیزی که از تلویزیون کشورهای مختلف پخش میشود اکیدا به تماشاچیان توصیه میشود که این حرکات خطرناک را در منزل انجام ندهید اما این قضیه در خصوص فیلمهای ماجراجویانهای که در یوتیوب شاهد آن هستیم صدق نمیکند و کسی مخاطبین را از خطرهای این کارها باخبر نمیکند. کای لی استاکینگ (Kyle Lee Stocking) جوان ماجراجوی ۲۲ سالهای بود که در ماه مارس سال ۲۰۱۳ تصمیم گرفت یکی از ماجراجوییهایی که در یوتیوب دیده است را شخصاً انجام دهد و همین تصمیم او را به کام مرگ فرو برد. کای لی استاکینگ جوان ۲۲ سالهای بود که فیلمهای زیادی از پرش از ارتفاع با طناب در یوتیوب دیده بود و بهسرش زد که شخصاً دست به کار شود و چنین کار ماجراجویانهای را انجام دهد.
از قرار معلوم کای لی استاکینگ در محاسبه طول طناب اشتباه مرگباری انجام داد و همین اشتباه کار دستش داد و به جای اینکه در هوا معلق بماند به زمین برخورد کرد و جانش را از دست داد.
امیدواریم مرگ کای لی استاکینگ درس بزرگی باشد برای افراد ماجراجویی که تجربه خوبی در این زمینه ندارند و به راحتی جان خود را در خطر میاندازند، این افراد ویدئوهایی از مرگبارترین ماجراجوییها را در یوتیوب میبینند و فکر انجام چنین کارهایی به سرشان میزند غافل از اینکه این کار ممکن است به مرگ آنها منجر شود.
6. لیم با
تجربه نشان داده است ماجراجوییهای انسان هیچ حد و مرزی ندارد، در این زمینه میتوان به داستان مرگ لیم با (Lim Ba)، شعبدهباز مالزیایی اشاره کرد، او یک ماجراجویی خاص و ویژه را میخواست انجام دهد. در این ماجراجویی لیم با باید داخل یک ماهیتابه بسیار بزرگ مینشست، این ماهیتابه از برنج و ذرت پر شده بود و قرار بود تا این خوراکیها به همراه لیم با، بخارپز شود، اگر همهچیز طبق برنامه پیش میرفت لیم با، صحیح و سالم از این ماجراجویی بیرون میآمد.
جالب اینجاست که لیم با، سابقه خوبی در انجام شعبدهبازی و کارهای خطرناک داشت و چندین دهه بود که چنین کارهایی انجام میداد، اما از قرار معلوم سن و سال زیاد او که ۷۰ سال داشت کار دست او داد، لیم با در زمان مرگ فشارخون بالایی داشت و بایپس قلب انجام داده بود. در نتیجه شرایط بدنی خوبی برای این کار خطرناک نداشت.
قضیه ماجراجویی لیم با، که منجر به مرگ او شد از این قرار بود که او داخل ماهیتابه بزرگ شد و درب ماهیتابه را نیز گذاشتند تا خوراکیها به همراه این شعبدهباز بختبرگشته بخارپز شود، او پس از اینکه نیم ساعت در این ماهیتابه قرار گرفته بود درخواست کمک کرد و وقتی در ماهیتابه بزرگ را برداشتند متوجه شدند که این شعبدهباز بیهوش در ماهیتابه افتاده است.
شوربختانه عمر لیم با به دنیا نبود و وقتی که اورژانس سر رسید جانش را به دلیل حمله قلبی از دست داده بود. ناگفته نماند در گزارش پلیس سوختگی شدید درجه دوم نیز ناشی از بخارپز شدن لیم با دیده میشد.
7. آناستازیا مکسیموفا
به احتمال زیاد شما هم ماجراجوییهایی که سوارکاران در سیرکها با اسب انجام میدهند را دیدهاید، در این زمینه قزاقها استعداد خوبی دارند و در دنیا شناخته شده هستند. این حرکات ماجراجویانه که ریشه آنها به تمرینات نظامی با اسب بر میگردد در سیرکهای مختلف توسط قزاقها انجام میشود و این ماجراجویان جسور در حالی که اسب با سرعت زیادی در حال تاخت و تاز است روی زین اسب بلند میشوند و بالای شانه یکدیگر قرار میگیرند.
برای اینکه این ماجرجویی جاذبه بیشتری پیدا کند بعضی مواقع در همین حالت، حرکات نمایشی با شمشیر و نیزه انجام میشود و سوارکاران از روی زین اسب با سرعت زیاد به پایین میپرند و دوباره سوار میشوند تا ثابت کنند که سوارکاری در خونشان است و عاشق ماجراجویی هستند.
در همین رابطه به گزارش نیویورک دیلی نیوز برخوردیم که بر اساس این گزارش در سال ۲۰۱۵ یک بانوی جوان قزاق ۲۴ ساله با نام آناستازیا مکسیموفا در شهر کراسنودار که در قفقاز روسیه واقع شده است جان خود را در حرکات نمایشی با اسب از دست داد.
ماجرا از این قرار بود که پای آناستازیا در رکاب اسب گیر میکند و در همین حالت اسبش رم میکند و او را به دنبال خودش میکشد، سایر سوارکاران پس از مشاهده این اتفاق به کمک آناستازیا میشتابند اما این دختر بخت برگشته عمرش به دنیا نبود و پس از اینکه اسب را متوقف میکنند بر اساس جراحات وارده جانش را از دست میدهد.
جالب است بدانید آناستازیا مکسیموفا در خصوص انجام بدلکاری با اسب گفته بود این کار به نظر او بسیار زیبا و جذاب است و هیجان سوارکاریهای خطرناک را واقعاً دوست دارد و دستآخر هم جانش را پای همین هیجان گذاشت.
8. جیمز ای هیکی
جیمز نیز یکی دیگر از ماجراجویانی بود که جانش را برای هیجان بیس جامپینگ از دست داد، این پیرمرد ۷۳ ساله از پل پرین مموریال (Perrine Memorial) که در در تویین فالز (Twin Falls) واقع در آیداهو قرار دارد با چتر به پایین پرید و همهچیز آنگونه که انتظار میرفت صورت نگرفت و جانش را از دست داد.
یو.اس.ای تودی در این زمینه گزارش کرد که جیمز ای هیکی ید طولایی در بدلکاری داشته و پیش از این از هواپیما در ارتفاع ۵۲ متری با چتر به پایین پریده بود و همین بدلکاری را اینبار میخواست از بالای پل انجام دهد.
جیمز برای اینکه ماجراجویی پرهیجانی را انجام دهد پس از پرش از پل، چترش را باز کرد اما این چتر را به آتش کشید و در حالی که به سمت زمین سقوط میکرد خواست چتر دومش را باز کند، اما بخت با او یار نبود و چتر دوم باز نشد، در نتیجه در حالی که چترش در آتش میسوخت به زمین برخورد کرد و در دم جان باخت. جالب است بدانید جیمز ای هیکی در طول عمرش بیشتر از هزار پرش با چتر انجام داده بود اما اجل اجازه نداد تا آخرین ماجراجوییاش پایان خوبی برای او داشته باشد و در نهایت بابت همین کار جانش را از دست داد.
9. سالیندرا نات روی
حتماً شما هم دیدهاید بعضیها بازوان بسیار تنومندی دارند، بعضی دیگر نیز به قدرت پاهایشان مینازند اما داستان سالیندرا نات روی (Sailendra Nath Roy)، فرق میکرد و این ماجراجو موهای بسیار محکمی داشت.
سالیندرا در طول عمر خود بدلکاریهای زیادی را با موهایش انجام داده بود و در کنار بدلکاری، در اداره پلیس به شغل رانندگی نیز مشغول بود. موهای سالیندرا به اندازهای قوی بود که یک قطار را با گیسوانش کشیده بود. یک بار هم با موهایش از زیپلاین آویزان شد و بابت این کار توانست رکورد گینس را نیز از آن خود کند.
سالیندرا به موهایش روغن خردل میزد و حسابی هوای گیسوان قدرتمند خود را داشت اما این مرد ۴۸ ساله حواسش به سلامت قلبش نبود و همین امر کار دستش داد. سالیندرا در آخرین ماجراجویی خود از یک زیپلاین در ارتفاع ۱۰۰ متری با موهایش آویزان شده بود. وی چیزی حدود ۳۰ دقیقه در این شرایط قرار داشت تا اینکه ناگهان تماشاچیان احساس کردند سالیندرا فریاد میزند، اما فاصله حاضرین در این ماجراجویی با سالیندرا به اندازهای بود که متوجه نبودند او دقیقاً چه میگوید، از قرار معلوم استرس زیاد، فشار به قلب سالیندرا آورده بود، ولی از بخت بد روزگار اورژانس نیز به سالیندرایی که از زیپلاین با موهایش آویزان شده بود دسترسی نداشت و وقتی که نهایتاً مامورین به او رسیدند سالیندرا به دلیل حمله قلبی بسیار شدیدی مرده بود.
در این بین مامورین دولتی نیز به سالیندرا برای این ماجراجویی مجوز نداده بودند و همین امر باعث فراهم نشدن امکانات ایمنی کافی برای این ماجراجویی شده بود. سالیندرا به همسرش قول داده بود که این ماجراجویی، آخرین بدلکاری او خواهد بود و دستآخر بابت همین کار جان شیرینش را از دست داد.
10. آدری مِستره
شیرجه آزاد یکی از جذابترین تفریحات آبی است اما یکی از پرخطرترین آنها نیز هست، این کار ماجراجویانه باید حتماً با لوازم خاص خودش انجام شود در غیر اینصورت خطر بیشتری دارد. جالب است بدانید ای.بی.سی نیوز گزارشی منتشر کرده و مدعی است حدود ۲ درصد از افرادی که در هر سال شیرجه آزاد انجام میدهند جان خود را در این راه از دست دادهاند. با توجه به اینکه حدود ۵ هزار نفر در هر سال اینکار ماجراجویانه را انجام میدهند با یک حساب سرانگشتی میتوان گفت سالانه ۱۰۰ نفر بر اثر شیرجه آزاد میمیرند.
آدری مستره (Audrey Mestre)، قهرمان شیرجه آزاد بود و کسی حتی فکرش را نمیکرد که این ورزشکار زیبارو جان عزیزش را در این راه از دست بدهد. در سال ۲۰۰۲ آدری سعی کرد تا رکورد شیرجه از ارتفاع ۱۶۲ متری را بکشند. از آنجایی که آدری ید طولایی در شیرجه داشت به خوبی اینکار را انجام داد و داخل آب شد اما در بالا آمدن با مشکل برخورد کرد.
پایگاه خبری میامی هِرالد در این زمینه گزارشی نوشت و مدعی شد تجهیزات شنایی که آدری از آنها استفاده میکرده دچار نقص شده بود و همین اشکال مرگ او را در پی داشت. قرار بود پس از اینکه آدری به داخل آب شیرجه میزند، یک مخزن هوا، بالونی را پر کند و این بالون به او برای بالا آمدن سریع به سطح آب کمک کند، اما این مخزن به اندازه کافی هوا تولید نکرد و بالون بهقدری که لازم بود پر نشد. در نتیجه آدری بیچاره که شناگری ماهری هم بود در زمان مناسب به سطح آب نرسید و خفه شد.
پس از مرگ آدری، همسرش فرانسیسکو فرررا (Francisco Ferrera) که به پیپین (Pipin) هم معروف است و شناگری ماهری نیز شناخته میشود، شیرجه آزاد را کنار گذاشت و تنها یک بار به احترام آدری مستره شیرجه آزاد انجام داد.
11. تاد گرین
بعید به نظر میرسد کاری ماجراجویانه تر از ایستادن و راه رفتن روی بال هواپیمای در حال حرکت را سراغ داشته باشید. انجام چنین کاری نهتنها شجاعت و جسارت زیادی را طلب میکند بلکه نیازمند تمرینهای بسیار زیاد است و باید تمرکز زیادی برای چنین کار مخاطرهآمیزی داشت.
اما انسانهایی هستند که خطر راه رفتن روی بال هواپیما را به جان میخرند و برای ماجراجویی بیشتر خودش را به آب و آتش میزنند. در این زمینه میتوان به تاد گرین (Todd Green)، اشاره کرد.
در سال ۲۰۱۱ یک ماجراجوی بیباک با نام تاد گرین در حال اجرای نمایش راهرفتن روی هواپیما بود که از ارتفاع ۶۰ متری سقوط کرد و جان باخت. پایگاه خبری سی.بی.اس دیترویت در این زمینه گزارش داد تاد گرین قصد داشت از هواپیما به هلیکوپتر منتقل شود که در همین حالت پایش سر میخورد و سقوط میکند.
عده زیادی برای مشاهده نمایش تاد گرین در این مکان حضور داشتند و زمانی که از هوا به زمین افتاد فکر کردند این ماجراجوی بیباک قصد داشته با آنها شوخی کند فارغ از اینکه قضیه کاملاً جدی بود و تام گرین در این نمایش کشته شده است.
جالب است بدانید تاد گرین پسر ادی گرین بود، ادی گرین یکی از معروفترین بدلکاران هوایی دنیاست و با این حساب کاملاً مشخص است که تاد گرین درسش را به خوبی از پدر نیاموخته بود و یک اشتباه کوچک باعث شد در سن ۲۵ سالگی دنیا را ترک گوید.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم از آن دسته مخاطبین ماجراجویی هستید که به بدلکاری و انجام کارهای خطرناک علاقه دارید، در قسمت نظرات برای ما از ماجراجوییهایی که خودتان انجام دادهاید یا شاهد آنها بودهاید بگویید.
منبع: grunge
ترجمه از محمد کاملان