استان سمنان سرهنگ علیرضا ابوطالبی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در حاشیه مراسم رژه موتوری ارگان های دولتی، نظامی، انتظامی و دستگاه های اجرایی گفت: در ششمین روز از هفته منابع طبیعی و آبخیزداری که روز “منابع طبیعی،آموزش ؛ پژوهش و فن آوری ” نامگذاری شده است مانور خودرویی در شهرستان های استان سمنان بصورت همزمان برگزار شد.

ابوطالبی افزود: هدف از برگزاری این مانور ترویج فرهنگ حفاظت و صیانت از فضای سبز و جلوگیری از تخریب منابع طبیعی است که باید به درستی در جامعه نهادینه شود.

وی با بیان این‌که مشارکت مردم در حفظ و نگهداری درختان و فضای سبز تکلیفی اجتماعی‌ است، افزود: همه ما باید برای حفظ ذخایر ملی احساس مسئولیت کنیم و اجازه ندهیم افراد سودجو، منابع طبیعی و جنگل‌ها را تخریب کنند.

سرهنگ علیرضا ابوطالبی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان تصریح کرد: روز شمار ششمین روز از هفته منابع طبیعی با عنوان روز “منابع طبیعی، پژوهش و فن آوری ” نامگذاری شده است و این مانور باهدف نشان دادن هماهنگی و آمادگی و اداره پشتیبانی حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی و اقتدار یگان حفاظت از منابع ملی در برخورد با متخلفان برگزار شد.

46

hotnewsخبر3 سال پیش • dahio.com • 5

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید