عادل آذر درباره الزاماتی که در بودجه ۹۸ باید به آن توجه شود، گفت: در گزارشی که در صحن علنی مجلس روز سه شنبه ۲۷ آذر قرائت شد، حدود ۲۵ مورد تحت عنوان الزاماتی که در بودجه سال ۱۳۹۸ باید به آن توجه شود، احصا شده که شاه بیت همه آنها انضباط اقتصادی و جلوگیری از ریخت و پاش در هزینه ها است.
رییس دیوان محاسبات کشور شناسایی فعالیت ها و ماموریت های زائد، فعالیت های موازی، دوباره کاری ها که معمولا هزینه های مضاعف دارد را از دیگر محورهای اصلی دانست که باید مورد توجه در بودجه سال ۹۸ قرار گیرد.
رییس دیوان محاسبات کشور ادامه داد: مواردی که به خصوص در مجلس اتفاق می افتد گاهی هزینه های قطعی برای دولت درست می کنند، اما منابع واهی و غیرواقعی برای آنها شناسایی می شود، بنابراین منبع تحقق پیدا نمی کنند اما در مقابل هزینه قطعی و صد در صدی است که همه این موارد احصا شده است.
آذر یادآور شد: یکی از مهمترین مواردی که فکر کردیم نمایندگان مجلس خیلی خوب می توانند در حمایت از بودجه دولت بدهند، شناسایی دارایی های کشور است. آن چیزی که اکنون خزانه داری کشور ثبت، شناسایی و تایید کرده است حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار میلیارد تومان است، تمام محاسبات ما نشان می دهد که می تواند این بالغ برچهاربرابر باشد، اگر این اتفاق بیفتد ما می توانیم از این محل بسیاری از درآمدها را واقعی کنیم و هزینه های اجتناب ناپذیر را پوشش دهیم.
وی در خصوص اجرای قانون بازنشستگی از زمان ابلاغ نیز گفت: ما راضی هستیم به خصوص در بخش دولت و وزارت خانه ها خیلی راضی هستیم.
وی ادامه داد: در این زمینه می توان گفت که وزارت خانه های پیشتاز کشور و نفت بوده اند که خیلی خوب عمل کرده اند.
رییس دیوان محاسبات کشور تاکید کرد: در مجموع دستگاه هایی که در حوزه دولت قرار می گیرند قبل از شرکت ها خیلی خوب عمل کردند و خیلی پیشرفت خوبی داشته اند.
۲۹۲۹