این روزنامه به نقل از مقامات و کارشناسان میآورد: مسأله اساسی در پس زمان این سفر در آستانه تحلیف دولت جدید اسراییل این است که دولت اسرائیل به نظر بر سر الحاق ۳۰درصد کرانه باختری دچار اختلاف است از آن طرف دولت دونالد ترامپ بر سر فرمول های طرحهای الحاق با فشار گسترده رهبران عرب رو به روست. به رغم اینکه پامپیو از پرداخت صریح به پرونده الحاق اجتناب کرد اما تحلیلگران معتقدند هدف از این سفر هشدار به اسرائیل درباره گام شتابزده در این مسیر بود.
روزنامه نیویورکتایمز در ادامه نوشته است: اگر دولت ترامپ با طرح معامله قرن به نتانیاهو درباره الحاق، چراغ سبز نشان داده بود الان احتمالا رنگ چراغ را به زرد تغییر داده است.
دنیس راس، دیپلمات پرسابقه وکهنهکار آمریکایی میگوید، شواهد دال بر این است که بعد از سلسله مانور های دیپلماتیکی که به نظر فشار بر مسوولان فلسطینی برای انجام مذاکرات جدید با اسراییلیها بوده وقفهای مشخص در رویکرد ترامپ در پرداختن به بحث داغ الحاق کرانه باختری پیش آمده است.
از نظر راس، رهبران عرب همسایه اسرائیل دولت ترامپ را به عقب نشینی از موافقتش با الحاق ترغیب کردهاند به این دلیل که الحاق منجر نابودی توافقات امنیتی منطقهای و سوق دادن فلسطینیها به اردن و ناامید کردن هرگونه امید به مذاکرات آینده میکند . برخی مقامات عرب و اسرائیلی گفتهاند نباید دست به این کار زد یا دست کم در این شتاب کرد .
این روزنامه اضافه میکند: مسوولان دولت ترامپ از اهمیت تاریخ مشخص شده می کاهند و اشاره میکنند الحاق احتمالاً به تعویق بیفتد. مسوولان عالی رتبه در وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران همراه پامپیو گفتهاند ، این موضوع زمانبر خواهد بود تا دولت اسرائیل تشکیل جلسه دهد و تصمیم بگیرد درباره طرح صلح ادعایی آمریکا چه کار خواهد کرد. مسوولان وزارت خارجه آمریکا اشاره کردند، اسراییل به خوبی نگرانیهایی که پرونده الحاق کرانه باختری برای کشورهای عربی همسایه دارد را درک میکند.
پامپیو خودش احتمال اینکه شتابزدگی در الحاق ، رویکرد صلح دولت ترامپ را با مشکل رو به رو کند گوشزد کرده است .
310 310