مشخصه کارهای آدریان بروور خلاقیت و شجاعت است. صحنههای مردمی او، اغلب افراد مست و سیگاری را در بین جماعت به نمایش میگذارند. در این کارها او احساسات سوژههای خودش را برجسته کرده است؛ کاری که در آن زمان خیلی کمیاب بوده است.
مطالعه بیشتر: فلیکس نادار، اولین عکاس سلبریتی
آدریان بروور احتمالا حدود سال ۱۶۰۵ در شهر فلاندرز(زبان قسمت شمالی بلژیک)ی اودنارد به دنیا آمده است. پدر او در یکی از مشهورترین مصنوعات آنتیک فلاندرزی یعنی صنعت فرش، طراح بود. حدود سال ۱۶۱۳، خانواده آدریان به شهر گودای هلند نقل مکان کردند و در همین دوره با تجارت هنر آشنا شد و تبدیل به یکی از شاگردان نقاش معروف فرانس هالس شد.
آدریان بروور، پیشنویس تلخ، ۱۶۳۶-۱۶۳۸، موزه استدل، فرانکفورت، آلمان
چندسال بعد، هنگامی که یک جوان ۲۵ ساله است، او به شهر فلاندرزی آنتورپ نقل مکان میکند. آنتورپ در آن زمان، به خاطر حضور نقاشهای مشهوری مانند پیتر پائول رابنس، آنتون ون دیک و جیکوب جوردانز، بهترین شهر برای نقاشها بود. بروور با رابنس و ون دیک دوستان نزدیکی شدند. شاهد این ادعا، این است که نقاشها کار او را جمعآوری کردند، ون دیک پرتره آدریان را کشید و رابنس برای آزادکردن او از زندان وثیقه گذاشت و برای مراسم ختم او برنامهریزی کرد.
با وجود چنین روابطی و عضویت او در انجمن سنتلوک آنتورپ (انجمن هنرمندان نقاش)، در فاصلهی کمتر از ده سال پس از رسیدن او به آنتورپ، بروور در سال ۱۶۳۸، در فقر فوت کرد.
آدریان بروور، داخل یک کافه، ۱۶۳۰، گالری عکس دولویچ، لندن
مطالعه بیشتر: زنان پیشگام
با وجودی که در سال ۱۶۲۷، شاعر پیتر نوتمانس، به او عنوان “نقاش هارلم” را داد، در آنتورپ بود که مشهورترین کارهای آدریان بروور خلق شدند. با اینحال به خاطر سبک زندگی پرهیجانی که داشت، او اغلب با دادگاه به مشکل میخورد و چندین بار مجبور میشد از دست طلبکارانش فرار کند. داستانی وجود دارد که میگوید او به خاطر دلایل سیاسی توسط اسپانیاییها به اتهام جاسوسی برای جمهوری هلند در قلعه آنتورپ زندانی شده است. طبق منابع دیگر، او از پرداخت مالیات نیز فرار کرده است و بدهیهای انباشتهشده زیادی به بار آورده است که به زندانی شدن او منجر شده است. درنهایت به لطف دخالت دوستش رابنس، از زندان آزاد میشود.
چیزی که من از آن به عنوان شخصیت خلاق کارهای بروور یاد میکنم، در صحنههایی که تقریبا به صورت اختصاصی کافهها اتفاق میافتند، نشان دادن رقاصها، کارتبازها، مشروبخورها و افراد سیگاری بازتاب داده شدهاند. این صحنههای زنده، مهارت مشاهده فوقالعاده نقاش را به نمایش میگذارد و نگاهکردن به کارهای او و کشف جزئیات این کارها، خیلی لذتبخش است. یکی از قابلیتهای فوقالعادهی نقاشیهای بروور، این است که شخصیتهای خودش را درحال بیان فوقالعاده احساسات (دادزدن زنها و مردها، خمیازه کشیدن آنها و خواندن با صدای بلند) به تصویر میکشد. احساساتی مانند لذت، خوشحالی و در عین حال درد و ترس، در کارهای او خیلی تکرار شدهاند.
آدریان بروور، یک روستایی در خواب، اول قرن هفدهم، کلکسیون والاس، لندن
مطالعه بیشتر: پرترههای ویندهام لویس
آدریان بروور ترجیح میداد افراد عادی مانند کشاورزها، سربازها و افرادی از طبیقه پائین را به تصویر بکشد. این کاراکترها به نظر میرسید هیچ احساس خجالتی نداشتند. در یکی از نقاشیها او زندگی را همانطور که در کافههای قرن ۱۷ اتفاق میافتاد به تصویر میکشد. خود او نیز شخصیت اصلی نقاشی است. در نقاشی سیگاریها، چشمهای او کاملا باز است، یک لیوان نوشیدنی در دست راستش گرفته و دود پیپ را از دهانش بیرون میدهد. تعداد کمی از نقاشان همعصر او خودشان را اینطور به تصویر کشیدهاند. بنابراین او به عنوان یک هنرمند مدرن در نظر گرفته میشود که در آن زمان به چیزی که به عنوان استاندارد در نظر گرفته میشد توجهی نمیکرد و نقاشیهای او اغلب از سبک ترونیِس (نقاشیهایی که احساسات مختلفی را به تصویر میکشیدند) پیروی میکردند.
آدریان بروور، سیگاریها، حدود ۱۶۳۶٫ موزه متروپولیتان، نیویورک
در انتهای زندگیاش، بروور چند منظره نقاشی کرد که تاثیر بسیار زیادی بر روی نسل بعدی نقاشهای فلاندرزی و هلندی داشتند.
آدریان بروور، منظره تپه زیر نور ماه، حدود ۱۶۳۵ تا ۱۶۳۷٫ گمالدِگالری، برلین، آلمان
مطالعه بیشتر: بهترین عکس من: کارلا کوگلمن
فقط ۶۰ اثر به او نسبت داده شده است. برخی از این کارها توسط او امضا شدهاند، ولی هیچکدام تاریخ ندارد. تعداد زیادی از آثار او نیز توسط دیگر نقاشها کپی شدهاند که باعث شده افراد زیادی به اصالت آنها شک کنند.
نوشته نقاشی احساسات اولین بار در مجله نوریاتو | رسانه جامع هنرهای تجسمی پدیدار شد.