علی وقف چی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (سه‌شنبه ۱۸ دی ۹۷) گفت: اولین سوالی که باید از خودمان بپرسیم این است که آیا چالش‌های پیش روی چند دهه گذشته مرتفع شده است یا نه که قطعاً جواب قریب به اتفاق همکاران منفی خواهد بود. پس اگر جواب منفی است چه باید کرد؟ آیا همین مسیر ناموفق یا با موفقیت کمتر را باید طی کنیم و یا باید دیدگاه‌هایمان را در مقابل هر یک از این چالش‌ها تغییر دهیم که ضرورتاً باید مسیرهای جدیدی را که شاید سخت و عبور از آن نیاز به مشقات فراوان است پیموده و با سربلندی تمام در جامعه جهانی ظاهر شویم.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اگر باور داریم امروز جنگ اقتصادی است باید ضمن توجه به تصمیمات جمعی به اصلی‌ترین موضوع جهانی که بستر امنی برای ایجاد صلح جهانی است بیاندیشیم. ملت بزرگ ایران بداند که نمایندگانشان در مجلس سخن آنان را می‌شنوند و خواسته‌هایشان را می‌دانند و در شرایط فعلی کشور هیچ مسئله‌ای بزرگتر از بهبود وضعیت اقتصادی مردم و معیشت این مردمان شجاع و بزرگوار نیست. 

وی افزود: تنها با وجود عزم شما نمایندگان ملت و بدنه دولت در ایجاد اصلاح در ساختار اقتصادی کشور به طریقی که باعث شروع تغییرات مثبت در اقتصاد شود می‌توان وضعیت فعلی را تغییر داد و تا این عزم در شما نمایندگان ملت نباشد نمی‌توان به نتایج مؤثر دست یافت.

وقف‌چی خاطرنشان کرد: در مرحله دوم داشتن راهکارهایی که بتواند آینده اقتصادی کشور را تضمین کند مورد نیاز است.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: قطعاً رویکرد فرهنگی، دینی و تاریخی این کشور صلح طلبی و داشتن رابطه عزتمندانه با دنیاست که از ضروریات یک جامعه ایرانی است و این موضوع را نباید با سلطه و وابستگی به اشتباه بگیریم که سلطه و وابستگی خوشایند هیچ ملتی خصوصاً ملت ایران نیست.

وی ادامه داد: پس برای رسیدن به صلح جهانی و داشتن اقتصاد پویا و برای صدور هویت فرهنگی و دینی ملت، بازکردن دروازه‌های کشور به روی مشتاقانی است که این فرصت می‌تواند ظرفیت‌های مختلف ایران را به مشتاقان نشان دهد و در این مسیر باید موانع بر سر ورود توریسم خارجی را برطرف ساخت.

وقف چی خاطرنشان کرد: با وجود داشتن قوانین و دستورات مترقی اسلام در موضوع اقتصاد و تجارت برخلاف ادعای بانک مرکزی مبنی بر سیستم بانکی اسلامی بانکداری در کشور ۱۰۰ درصد غیراسلامی است و حتی در هیچ نقطه‌ای از دنیا هرج و مرج مالی و تأثیر آن در نابودی تولید کشور به اندازه عملکرد سیستم بانک مرکزی نیست پس باید سیستم بانکی کشور اصلاح و رویکرد جدید بانک‌ها باید مشارکت واقعی و قدم به قدم با تولیدکنندگان، خدمات دهندگان و صادرکنندگان و در سود و زیان شریک باشند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: گرفتن سودهای مرکب در بانک‌ها بلای جان تولید کشور شده و نابودی تولید قطعاً تهدیدی برای اشتغال و افزایش تورم خواهد بود.

وی افزود: اگر ما معتقد به نیروی انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه کشور هستیم حتماً ارتقاء بهره‌وری در نیروی انسانی  لازمه یک مدیریت موفق در ساماندهی نیروی انسانی است پس حتماً برای ارتقاء بهره‌وری برای ایرانی واجد شرایط یک شغل تعریف کنیم تا علاوه بر ایجاد عدالت در اشتغال، فرصت ازدواج و تهیه مسکن برای جوانان ایجاد شود که این امر نیاز به عزم همگانی نمایندگان در تصویب قانون مربوطه دارد. 

وقف‌چی در پایان خاطرنشان کرد: اگر معتقد به قانون‌مداری و قانون‌مندی هستیم همه ملت بخصوص نمایندگان و دولتمردان در اجرای قوانین مصّر بوده و مسیر را برای اجرای قوانین هموار کنیم.

۲۹۲۹

hotnewsسایر6 سال پیش • dahio.com • 41



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها