آیت الله سید احمد خاتمی در دیدار حجت الاسلام معتمد، فرمانده تیپ امام صادق (ع) و شورای فرماندهی گردان‌ها که در قم برگزار شد، گفت: راه اندازی تیپ بعد از جنگ ۸ ساله از سوی رهبر انقلاب ضرورت و کار بسیار هوشمندانه ای بود که صورت گرفت. این تیپ بعد از جنگ خدمات بسیار خوبی به جامعه ارائه داده است که از جمله آن راه اندازی و حمایت از طلاب و روحانیون جهادی است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: فرد سیاسی دینی حجت مدار است. این تفاوت سیاسی دینی و غیر دینی است. سیاسی دینی، با حجت شرعی کار می‌کند و آن حجت ولایت فقیه است. مسئولان تیپ امام صادق (ع) بر این مسئله تأکید داشته باشند. خطی جز ولایت فقیه نداریم. برای تشکیلات نظامی، سم است که از جریان سیاسی خط بگیرد.

وی گفت: برای تشکیلات نظامی، سم است که گروه‌های سیاسی طمع کنند و بگویند ما تیپ داریم، نه اینها سرباز ولایت فقیه اند. باید نیروهای مسلح را سرباز ولایت فقیه قرار بدهیم. آبروی خود را نباید خرج فلان نماینده برای رأی گیری کنیم. نیروهای مسلح باید از دسته بندهای سیاسی جدا باشند. حساسیت‌ها در حوزه علمیه زیاد است. تندروی و عملیات تندروانه به زیان حوزه و تیپ است. اسلام و تشیع به انقلاب گره خورده است، ولی معتقدم تند روی و کندروی به زیان حوزه است.

وی اظهار داشت: اصول انقلاب و دفاع از ولایت فقیه، جای میانه روی ندارد. باید محکم ایستاد. روح تیپ باید این باشد. افتخار می‌کنیم، آخوند این انقلابیم. ضد انقلاب باتعبیر آخوند حکومتی می‌خواهد طلاب را از انقلاب باز دارد. افتخار ما این است آخوند این حکومت و انقلاب هستیم.

آیت الله خاتمی گفت: در کربلا نائب امام حسین (ع) که مسلم بن عقیل، بود، را تنها گذاشته‌اند. امروز معتقدیم رهبر انقلاب نائب عام امام معصوم (ع) است.

وی ادامه داد: ملاقات نخست وزیر ژاپن با رهبر انقلاب را همه دیدند. پیام و پاسخ رهبر معظم انقلاب اوج عزت شیعه بود. این افتخار ما است و افتخار می‌کنیم سرباز این آقا باشیم.

۲۷۲۱۷

hotnews • دسته‌بندی نشده • 6 سال پیش • dahio.com • 67



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها