به گزارش پایگاه خبری هیل، بر اساس این استراتژی با عنوان “بهره برداری هوش مصنوعی در جهت پیشبرد امنیت و عظمت آمریکا” پنتاگون اعلام کرد که سایر کشورها به ویژه چین و روسیه دستاورهای زیادی را در زمینه هوش مصنوعی در اهداف نظامی داشتهاند.
در ادامه بیانیه پنتاگون همچنین آمده است: این سرمایه گذاری ما تهدیدی برای بیرون کردن دستاوردهای عملیاتی و فناوری ما از عرصه رقابت و بیثبات کردن نظم آزاد و باز بینالمللی است. آمریکا در کنار سایر متحدان و شرکایش باید هوش مصنوعی را با هدف حفظ موضع استراتژیک خود، پیروزی در صحنههای نبرد آینده و تضمین این نظم به کار ببندد.
این استراتژی چگونگی توسعه و استفاده از ماشین هوش مصنوعی را توسط وزارت دفاع در وظایفی که معمولاً بشر آنها را انجام میدهد، مطرح میکند و در طولانی مدت باعث پیشرفت امنیت، صلح و ثبات میشود.
مرکز مشترک هوش مصنوعی رهبری و هدایت پروژههای آزمایشی هوش مصنوعی را در کنار وزارت دفاع برعهده دارد که شامل عملیات، آموزش، نگهداری، حفاظت نیرو، استخدام، درمان و دفاع در مقابل حملات سایبری میشود.
در این گزارش و بیانیه پنتاگون به هزینههای مرتبط با این استراتژی اشارهای نشده است.
ژنرال جک شاناهان، مدیر مرکز مشترک هوش مصنوعی روز سه شنبه گفت که بودجه هوش مصنوعی برای پنتاگون در سال مالی جاری ۹۰ میلیون دلار است. درخواستی برای مبالغ بیشتر در سال مالی بعدی ۲۰۲۰ وجود خواهد داشت.
وی ادامه داد: این استراتژی جدید از صنعت تجاری برای استفاده بیشتر هوش مصنوعی در ارتش بهره میبرد.
پیش از انتشار این خبر، جمیز اینهوف، رئیس کمیته خدمات مسلح سنای آمریکا به خبرنگاران گفته بود که پول بیشتر برای این برنامه اولویت اصلی نیست و گفت: چیزهای دیگری در اولویت هستند که باید ابتدا به آنها رسیدگی شود.
وی ادامه داد: میدانیم که چین از ما جلوتر است اما باید به سایر حوزههایی که چین و روسیه در آنها از ما جلوتر هستند، نگاهی بیندازیم. این حوزهها شامل توپخانه، نیز میشود.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه فرمان اجرایی را درباره افزایش استفاده از فناوری هوش مصنوعی امضا کرد.
52310