یک تیم چندملیتی از دانشمندان در اولین تحقیق از این نوع، این مساله را بررسی کردند که آیا هزینه‌های بالای تحقیقات و توسعه عامل قیمت بالای دارو در آمریکا است یا خیر.

دفتر بودجه کنگره آمریکا برآورد کرده که بخش دارویی در سال ۲۰۱۹ مبلغ ۸۳ میلیارد دلار صرف تحقیقات و توسعه کرده است. برآورد شده است که شرکت ها برای وارد کردن هر دارو به بازار بین یک تا سه میلیارد دلار هزینه می کنند. از سوی دیگر بنا بر آمار شرکت «استاتستیکا»، صنعت دارویی آمریکا در سال ۲۰۱۹ بیش از ۴۹۰ میلیارد دلار درآمد داشته است.

مردم آمریکا بیش از هر کشور دیگری پول بابت دارو می‌دهند. در سال ۲۰۱۹ بطور متوسط هر آمریکایی ۱۲۰۰ دلار صرف دارو کرده است. تحقیق موسسه «رند» در سال ۲۰۲۱ نشان داد که دارو در آمریکا ۲.۵۶ بار گران‌تر از ۳۲ کشور است.

بیشتر بخوانید:

نمایندگان کنگره آمریکا در سال های اخیر پیشنهادهایی برای کاهش قیمت دارو مطرح کرده اند که با مخالفت شرکت های دارویی و گروه های تجاری رو به رو شده است.

«اولیور ووترز» استادیار در دانشکده علوم سیاسی و اقتصاد لندن و از محققان اصلی این تیم چند ملیتی می گوید: این تصور وجود دارد که هزینه بالای تحقیقات و توسعه، قیمت بالای دارو را توجیه می‌کند؛ اگر اینگونه باشد، در این صورت باید ارتباط مثبتی بین این دو وجود داشته باشد.

اما ووترز و همکاران او از دانشکده داروسازی دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات خود، در مورد ۶۰ داروی تاییدشده سازمان غذا و داروی آمریکا بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ چنین رابطه‌ای پیدا نکردند.

این محققان اطلاعات مربوط به قیمت گذاری دارو و هزینه‌های تحقیقات و توسعه را مقایسه و مشخص کردند که هیچ رابطه‌ای بین هزینه تحقیقات و توسعه شرکت های داروسازی با قیمت تعیین شده برای داروها وجود ندارد. ارزش درمانی داروها هم بررسی و مشخص شد که بین ارزش درمانی و قیمت داروها نیز رابطه ای نیست.

«اینماکولادا هرناندز» از تهیه کنندگان اصلی این تحقیق نیز می گوید: یافته های ما نشان داد که شرکت های داروسازی قیمت را نه بر اساس هزینه‌های تحقیق و توسعه یا ارزش درمانی دارو، بلکه بر اساس توان بازار تعیین می‌کنند.

۵۸۵۸

hotnewsخبر2 سال پیش • dahio.com • 2

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها