، وزیر نیرو اخیرا جزییات رایگان شدن قبض آب برای مشترکان کم مصرف را اعلام کرده است.پیش از این نیز قبض برق برای مشترکان کم مصرف رایگان اعلام شد.
با توجه به تصمیمات اتخاذ شده کاربران خبرآنلاین به این سئوال پاسخ دادند: با توجه به شرایط کنونی اقتصاد تداوم اجرای این طرح را چقدر امکان پذیر میدانید و اجرای چنین طرحهایی تا چه حد برای مشترکان پرمصرف انگیزه کاهش مصرف تلقی میشود؟
یکی از کاربران در پایخ به این سئوال گفته است: به نظرم هرچی مفت بشه از ارزش میفته مگر اینکه خیلی تو زندگی مردم موثر باشه برای همین تلاش کنیم علاوه بر این موارد به مسائل اصلی زندگی مردم برسیم تا این موارد فرعی با خیال راحت تر رعایت شود.
کاربر دیگری تاکید دارد: در واقع دولت از مبلغ بسیار ناچیز هزینه کم مصرف ها می گذرد اما بسیار بیشتر از این مبلغ با افزایش قیمت هزینه دیگر مصرف کننده ها به دست می آورد . این گفته وی با تاییر برخی دیگر از کاربران همراه بوده است.
یکی از کابران نیز از افزایش سی درصدی قبض هایش خبر داده و اعلام کرده است: بسیار مخالف . بهتر بود به جای این بر مصرف پرمصرف ها تعرفه بیشتر می گذاشتید، این باعث میشد حتما حتما الگوی مصرف عوض بشه.
کابری به نام علی اما معتقد است: اگر آب نباشد زندگی هیچ موجودی نیست همانند اکسیژن قیمت یک لیتر آب معدنی۳۰۰۰۰ریال وقیمت آب تصفیه شده ۲۰ریال هم نمیشه اگر دولت ۲۰۰ریال برای هرلیترآب بگیرد ماهی ده میلیون باید پول آب بدهیم ،پس اینقدر نا شکر نباشیم.
برخی دیگر نیز رسیدن به مرحله کم مصرفی را برای خانوار بیش از دو نفر غیر ممکن دانسته اند. کاربری به نام حسین آبادی گفته است: به مامور سازمان آب گفتم چرا اینقدر هزینه آب زیاد شد؟ گفت بالای الگوی مصرف هستید. گفتم الگوی مصرف چقدره؟ گفت ۳۵۰ لیتر. (معادل حجم یک و نیم بشکه نفت که قدیما داشتیم!). سوال اینجاست که آیا یک خانواده ۴ نفری میتونه روزی ۳۵۰ لیتر مصرف کنه؟ آنهم الان که هم الگوی نظافتی افراد تغییر کرده و هم شرایط کرونا باعث تشدید مصرف شده؟ یادمه قدیمها مردم حمام عمومی میرفتند. اگه همون وضع بود میشد مصرف رو پایین آورد. ولی الان دیگه میسر نیست!
۲۲۳۲۲۳