محمدباقر نوبخت امروز در حاشیه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خراسان رضوی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برنامه‌ریزی استان در دو بخش انجام می‌شود، یک بخش در محدوده جغرافیایی خراسان رضوی صورت می‌گیرد و بخش دیگر نیز برنامه‌های ملی است که برای استان در نظر می‌گیریم.

وی با بیان اینکه سفرهایی که رئیس‌جمهور انجام می‌دهد، نوعی برنامه‌ریزی برای تکمیل توسعه استان است، عنوان کرد: رئیس‌جمهور در این سال‌ها دو سفر کاری برای توسعه به این استان داشتند. در سفر نخست حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های مختلف تعهد شده بود که باید صورت گیرد، تا این تاریخ برای آن ۲ هزار میلیارد تومان، بالغ بر ۲,۴۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد، البته برخی طرح‌ها نیازمند مساعدت‌های مالی هستند تا پیشرفت آن‌ها کامل شود.

نوبخت افزود: غیر از این سفر، سفر دیگری در اردیبهشت سال قبل داشتند که حدود ۱,۷۰۰ میلیارد تومان جزو تفاهمات و توافقاتی بود که باید برای توسعه به استان کمک می‌شد که تا این تاریخ حدود ۹۴۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: خوشبختانه استان غیر از برنامه‌های توسعه ملی، برنامه‌های ویژه‌ای توسط استاندار در ارتباط با منابع آب و صیانت از آن و نیز طرح توسعه سه وجهی دارد. مجموعه اتفاقات در استان حکایت از این دارد که با همه مضایق و محدودیت‌ها دستگاه‌های اجرایی در راستای توسعه کمک خواهند کرد.

وی در خصوص اعتبارات اشتغالزایی در سال رونق تولید، گفت: حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان به صورت ویژه در آخرین مصوبه ابلاغی در نظر گرفته شد و حدود ۹۸۸ هزار میلیارد تومان فرصت شغلی برای هشت برنامه در سازمان برنامه و بودجه بین دستگاه‌ها توافق شد. اکنون هر استان یک برنامه اشتغال دارد که در این جلسه برنامه اشتغال استان و تسهیلات و کمک‌های بلاعوض در نظر گرفته شده از سوی دولت برای استان، منعکس گردید.

نوبخت خاطرنشان کرد: ما از این ارقام برای اعتبارات ۲۰ درصد را در قسط اول به همه هشت دستگاهی که برنامه‌ها را انجام می‌دهند، پرداخت کردیم، اکنون منتظر هستیم تا گزارشات کار خود را اعلام کنند، در نهایت به میزان پیشرفت، اقساط بعد را دریافت خواهند کرد. این رقم برای استان بالغ بر ۲,۳۰۰ میلیارد تومان است. در سال گذشته برای طرح جاری ۸ درصد بیش از سال گذشته و در اعتبارت عمرانی ۸۰ درصد افزایش پرداخت وجود داشته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه برای پیشرفت کار نمی‌توانیم از روش متمرکز گذشته استفاده کنیم، تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه اعلام آمادگی کرد تا تمام اختیاراتی که استان‌ها می‌خواهند تا کارها را در داخل خود انجام دهند، جزو یکی از مصوبات این جلسه بود. سازمان برنامه و بودجه اختیارات خود را به استان‌ها واگذار کرد.

وی در خصوص عدم وابستگی بودجه به نفت، بیان کرد: از ۱۴۸ هزار میلیارد تومان میزان وابستگی نفت، حدود ۵۵ هزار میلیارد تومان را تقلیل دادیم، یعنی تلاش کردیم که تنها یک سوم از منابع نفتی را در بودجه قرار دهیم و دو سوم را خارج کردیم. در این صورت هم بودجه خود را از نفت مستقل می‌کنیم و هم نسبت به نوسانات و تحریم مصون می‌شویم. می‌توانیم انتظار داشته باشیم با برنامه فعلی و اصلاح ساختاری ظرف سال‌های آینده به صورت مستقیم از نفت و بودجه استفاده نکنیم.

17231

hotnews • دسته‌بندی نشده • 5 سال پیش • dahio.com • 124



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها