به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم پایانی دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با حضور خانوادههای شهدا و چهرههای فرهنگی و هنری در تالار اندیشه حوزه هنری در حال برگزاری است.
اهدای جوایز به آثار برتر، بخشی از این مراسم است.
هیات داوران در بخش مستند رویای ایرانی (شامل سیدامیر سیاح، محسن شاکرینژاد، محمد فدایی، سیدمجتبی قافلهباشی و سیدمهدی فردحسینی)، ضمن تقدیر از آثار «نبرد امواج» و «مسیر نو » به کارگردانی وحید فرجی، لوح افتخار این بخش را به «توان دفاعی (بعد از ۲۵۰۰ سال)» به کارگردانی علی طادی به علت پرداختن به سوژهای ویژه و داشتن پیوست تاریخی و «ناجی کرونر» به کارگردانی مسعود کارگر به علت نمایش شیرین جلوهای از همکاری گروهی دانش بنیان و مومنانه اهدا کرد.
فانوس این بخش هم به «مخترع آهنی» به کارگردانی محمدجواد رئیسی به علت داشتن روایت پرجاذبه، طنز بهجا، فرم خلاقانه و همچنین امید بخشی در عین بیان نقدهای موجود، اهدا شد.
هیات داوران در بخش «مستند همت مومنانه» (شامل سیدامیر سیاح، محسن شاکرینژاد، محمد فدایی، سیدمجتبی قافلهباشی و سیدمهدی فردحسینی) ضمن تقدیر از سه اثر «خودکار» به کارگردانی محمد ثقفی، «خاکریز پرویز» به کارگردانی قدرت باقری و «دریاچه امید» به کارگردانی فاطمه مرزبان، لوح افتخار این بخش را به دو اثر «بازار تزارها» به کارگردانی مشترک محسن مقصودی و مهدی فریدی به علت جسارت در پژوهش میدانی ظرفیتهای مغفول و «در کنار هم» به کارگردانی سیدمجتبی خیامالحسینی به علت نمایش دغدغههای مسئولانه یک کارآفرین و همکاری دو ملت ایران و افغانستان اهدا کرد.
فانوس این بخش هم به دو اثر «مجموعه مستند نور (قسمت وطن آرزوها)» به کارگردانی مهدی فارسی به علت تصویرگری گوشههایی از جهاد فردی، جمعی و خانوادگی و «یکی از ما (سایت هسته ای)» به کارگردانی امیرعسگری به علت پرداخت ماهرانه به الگوی بومی از اشتغال زایی روستایی اهدا شد.
امیر عسگری، کارگردان مستند «یکی از ما»، بعد از دریافت جایزه خود گفت: «آمدم تا این جایزه را به خانواده سردار شهید پورجعفری تقدیم کنم. ایشان یک عمر در خدمت حاج قاسم بود. او مثل یک سرباز، خدمتگزار حاج قاسم و همراه با او بود. حاج قاسم به او گفته بود، حسین تو باید تا قبر هم با من بیایی و در انتها دیدید که تا انتها باهم بودند.»
هیات داوران در بخش مستند حافظه ملی، (شامل عباس سلیمینمین، موسی حقانی، سیدناصر هاشمزاده، محمدحسن روزیطلب و یعقوب توکلی)، ضمن تقدیر از اثر «آسوده بخواب کوروش» به کارگردانی علی فراهانی، لوح افتخار این بخش را به «آن شش نفر» به کارگردانی محمدعلی یزدانپرست به دلیل ایده خوب، موضوع بکر و پژوهش قوی و «روایت رهبری» به کارگردانی مهدی نقویان به دلیل پاسخگویی به شبهات مهم و استفاده از فیلمهای دیده نشده و پژوهش خوب، اهدا کرد.
فانوس این بخش به دو اثر «پدر طالقانی» به کارگردانی محمدعلی محمددوست به دلیل روایت مستند مبارزات مرحوم آیتالله طالقانی و پرداخت به موضوعات روز و استفاده بهجا از آرشیو و پژوهش خوب، و «امتحان» به کارگردانی سجاد ریاحی به دلیل پژوهش قوی، نوآوری و پرداخت به مسئلهای حساس و دشوار، اهدا شد.
هیات داوران در بخش مستند پایش و پالایش اجتماعی، (شامل مهدی نصیری، حسن عباسی، حجتالاسلام محسن قنبریان، حجتالاسلام علی مهدیان و حجتالاسلام مجتبی نامخواه)، از «سایکس پیکو» به کارگردانی علی گایینی و «این منطقه آلوده به مین است» به کارگردانی محسن نقیزاده تقدیر کردند. داوران، لوح افتخار این بخش را هم به سه اثر «امیدیه» به کارگردانی علی زهیری به دلیل پرداخت مناسب به بحث مطالبه عدالت و فساد ستیزی در شهر امیدیه، «قصههای همیشگی» به کارگردانی بابک مجیدی به دلیل پرداخت همزمان به بحث محیطزیست و آسیبشناسی زیست محیطی تالاب استیل و «رویای آجری» به کارگردانی داوود مرادیان به دلیل تببین تاریخ سیاستگذاری مسکن به ویژه در دهه اول انقلاب اسلامی با بهرهگیری از مستندات آرشیوی و شاهدان و مجریان اهدا کردند.
فانوس این بخش به «خصوصیسوزی» به کارگردانی محسن اسلامزاده به دلیل تبیین مشکلات و موانع خصوصیسازی، با بررسی روند خصوصیسازی شرکتهای ماشینسازی تبریز و… و اثر «سقف آرزوها» به کارگردانی علی سلطانیوش به دلیل «بررسی روند سیاستگذاری مسکن، با بهرهگیری از مستندات اهدا شد.
این خبر در حال تکمیل شدن است…